Living : Лайфстайл19 ОКТОМВРИ 2019

Какво е общото между Брад и Анджелина и Чанинг и Джена?

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан са стигнали до същото споразумение като Брад и Анджелина

Макар и разводът на Пит и Джоли да продължава много по-дълго време, Чанинг и Джена са решили да приключат съдебния процес по същия начин като тях.

По-рано тази година Анджелина Джоли и Брад Пит най-сетне стигнаха до споразумение за развода си. Използваха малка вратичка в закона, която им позволява да получат статут на “неомъжени”, докато все още продължават със съдебния процес. Така и двамата не са официално женени един за друг и могат да се венчаят с другиго и едновременно с това имат неограничено време да се справят със спорните въпроси по разделяне на имуществото и попечителството на децата.

Сега Джена Дюан и Чанинг Тейтъм решиха да последват примера на другата холивудска двойка. Техният развод към този момент се е проточил само една година, но изглежда, че причината да стигнат до споразумението е друга.

Наскоро разбрахме, че Джена Дюан и новият й партньор Стив Казий очакват първото си дете. Малко след това се разпространи слух в мрежата, че двамата са се сгодили тайно и планират скорошна сватба. Благодарение на споразумението с Чанинг, Джена ще има възможност да направи това законно.

Джена Дюан е бременна от приятеля си Стив Казий

Въпреки че споразумението между бившите съпрузи е било постигнато лесно, отношенията им напоследък са се влошили. В автобиографичната си книга “Gracefully You: Finding Beauty And Balance In The Everyday” Джена казва, че се е почувствала ужасно, когато е разбрала, че Тейтъм е започнал нова връзка с певицата Джеси Джей.

В текста тя разказва, че най-много я наранило това, че той не я предупредил за новата си връзка и тя научила новината от медиите, по същия начин като останалата част от света.

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм за първи път заедно

Джена и Чанинг се запознават на снимачната площадка на филма “Step Up” и малко след това започват да излизат заедно. Женят се през 2009 и четири години по-късно им се ражда дете, Евърли.

Двамата официално подават документи за развод през 2018, след почти десетилетие брак.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл31 МАРТ 2020

Бекъм си купиха панорамен апартамент в Маями за 24 милиона долара

Небостъргачът е по дизайн на Заха Хадид

Лайфстайл27 МАРТ 2020

Ще има ли бейби бум и бъдещо поколение "корониали"

Един психолог развенчава мита за секса по време на карантина

Лайфстайл26 МАРТ 2020

Очарователни японски рисунки върху камък, които се побират в човешка длан

Запознайте се с миловидните "домашни любимци" на Аки Наката

Лайфстайл24 МАРТ 2020

Insta- tips: Как да снимаме красиви композиции с телефона си

Вдъхновени от Samsung Galaxy S20, днес ще споделим с вас идеи и професионални фотографски правила за хармоничното и стилно аранжиране на кадри и предмети