Living : Лайфстайл19 ОКТОМВРИ 2019

Какво е общото между Брад и Анджелина и Чанинг и Джена?

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан са стигнали до същото споразумение като Брад и Анджелина

Макар и разводът на Пит и Джоли да продължава много по-дълго време, Чанинг и Джена са решили да приключат съдебния процес по същия начин като тях.

По-рано тази година Анджелина Джоли и Брад Пит най-сетне стигнаха до споразумение за развода си. Използваха малка вратичка в закона, която им позволява да получат статут на “неомъжени”, докато все още продължават със съдебния процес. Така и двамата не са официално женени един за друг и могат да се венчаят с другиго и едновременно с това имат неограничено време да се справят със спорните въпроси по разделяне на имуществото и попечителството на децата.

Сега Джена Дюан и Чанинг Тейтъм решиха да последват примера на другата холивудска двойка. Техният развод към този момент се е проточил само една година, но изглежда, че причината да стигнат до споразумението е друга.

Наскоро разбрахме, че Джена Дюан и новият й партньор Стив Казий очакват първото си дете. Малко след това се разпространи слух в мрежата, че двамата са се сгодили тайно и планират скорошна сватба. Благодарение на споразумението с Чанинг, Джена ще има възможност да направи това законно.

Джена Дюан е бременна от приятеля си Стив Казий

Въпреки че споразумението между бившите съпрузи е било постигнато лесно, отношенията им напоследък са се влошили. В автобиографичната си книга “Gracefully You: Finding Beauty And Balance In The Everyday” Джена казва, че се е почувствала ужасно, когато е разбрала, че Тейтъм е започнал нова връзка с певицата Джеси Джей.

В текста тя разказва, че най-много я наранило това, че той не я предупредил за новата си връзка и тя научила новината от медиите, по същия начин като останалата част от света.

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм за първи път заедно

Джена и Чанинг се запознават на снимачната площадка на филма “Step Up” и малко след това започват да излизат заедно. Женят се през 2009 и четири години по-късно им се ражда дете, Евърли.

Двамата официално подават документи за развод през 2018, след почти десетилетие брак.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл22 ЯНУАРИ 2020

Нападнаха Бионсе заради размерите в колекцията й

Критиката не попречи на комерсиалния успех на колекцията, която се разпродаде напълно за дни

Лайфстайл18 ЯНУАРИ 2020

Най-критикуваните корици на модните списания

Фотошоп гафовете държат първенството в този списък

Лайфстайл17 ЯНУАРИ 2020

На гости в новото имение на Карди Би и Offset

Рап семейството купи имота за близо 6 милиона долара, след като двамата цели две години търсила мечтания си нов дом

Лайфстайл16 ЯНУАРИ 2020

Еспресо, американо или лате? Какво издава за характера на човек любимото му кафе

Любителите на еспресо са общителни и гъвкави, лате пият нерешителните