Living : Лайфстайл12 СЕПТЕМВРИ 2018

Как да станем звезди в Instagram

Забравете за постоянните селфите и експериментирайте с цветовете

В последните години Instagram се превърна в една от най-използваните социални мрежи, а бляскавият живот, който много блогърки демонстрират, кара момичетата да мечтаят да постигнат същия блясък.

Но как да станем наистина добри “инстаграмъри”?

Макар и просто социална мрежа, Instagram е отражение на самите нас. Той не е просто източник на селфита и вкусна храна, но вече се използва с цел “проучване” от потенциални работодатели, гаджета и познати. Ето защо ако сте качвали само размазани снимки от купони, те биха могли да ви изиграят лоша шега и да направите грешно впечатление.

#Внимавай с тези неща, ако си мъж в Инстаграм

Instagram вече се използва и като маркетингов инструмент. Дизайнерите го използват, за да популяризират своите сайтове, магазините го използват, за да продават най-новите си продукти и фитнес инструкторите го използват, за да спечелят повече клиенти. Ето защо за каквото и да го използвате вие е добре да вложите повече мисъл и любов в снимките, които публикувате.

Подбрахме няколко съвета как да превърнете профила си в наистина заслужаващ да бъде следен:

Използвайте естествена светлина

Винаги се старайте да има колкото се може повече естествена светлина на вашите снимки, защото прави цветовете по-топли. Вътрешното осветление може да се подобри с помощта на филтрите в Instagram. И когато снимате хора не използвайте светкавица, защото променя цвета на кожата.

Експериментирайте с различния ъгъл

Някои неща изглеждат по-добре, когато са снимани отгоре или отдолу. Бъдете изобретателни и използвайте този съвет за снимки, свързани с интериора и дома.

Инстаграм е пълен с имитатори

Правете много снимки

Няма правило, което да казва, че снимката ще се получи от първия път. Затова снимайте едно нещо, колкото се може повече пъти, за да имате по-голям избор накрая.

Използвайте и други приложения за редактиране

Напоследък Instagram подобриха възможностите си за редактиране, но въпреки това има по-добри приложения относно подобряване качеството на снимките. Приложения като VSCO, Afterlight, и Snapseed ще направят снимките ви да изглеждат още по-професионално.

Поиграйте си с яркостта и контраста

Независимо дали използвате някакъв филтър, винаги може да подобрите цветовете на снимката, регулирайки яркостта и контраста. Не се притеснявайте от ярките цветове. Направете снимките си шарени и колоритни, ако това е, което искате наистина. Цветовете определено привличат повече вниманието.

Когато е размазана

Когато снимката ви се е размазала леко, опитайте черно-белия ефект. Не винаги работи, но в повечето случаи подобрява качеството и прави снимката “годна” за Instagram.

Открийте най-добрия ъгъл за снимките си в Инстаграм

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл19 НОЕМВРИ 2019

"Последна Коледа" – горчива въздишка с бадем

Филмът по сценарий на актрисата Ема Томпсън и Грег Уайз носи коледното настроение тази година

Лайфстайл18 НОЕМВРИ 2019

Германия си спомня падането на Берлинската стена с огромна арт инсталация

120 000 панделки с ръчно изписани послания се издигнаха над града

Лайфстайл16 НОЕМВРИ 2019

Музикално образувание

Парчетата на Ким Кардашиян, Ни-Ло и Къци са нещо, което не бихме искали да се повтаря

Лайфстайл15 НОЕМВРИ 2019

Домът на Виктория и Дейвид Бекъм в Бевърли Хилс

Семейството живее под наем в имението за 37 милиона долара