Living : Лица26 ЮНИ 2019

София Буш обича гласа си

Не само защото звучи необичайно, но защото й дава право да говори за важните неща за нея

София Буш разказа пред списание “Today” за погледа към собственото си тяло и за начина, по който кариерата й се е отразила на самочувствието й.

Ако познавате София Буш от ролята й в “One tree hill”, ще откриете, че характера на героинята й, Брук, не е много по-различен от този в истинския й живот. Тя е също толкова самоуверена, силна и весела личност, каквато е в сериала.

Въпреки че сега си признава, че никак не харесва визията си от този период. “Веждите ми бяха толкова раздалечени една от друга, а кожата ми беше бедствие. Приличах на домат, но пак бях сладка”, разсмя се по повода тя.

Всъщност тя полага много грижи да пази мнението за себе си позитивно. Споделя, че не позволява на онлайн троловете да я карат да се чувства зле.

“Няма да позволя на някой ядосан, безличен хейтър с клавиатура да ме кара да замълча и да ме спира по пътя ми. Всъщност даже този тип хора ме мотивира да се стремя да постигам повече”, гордо признава актрисата.

Риана използва за колекцията си манекен с истински извивки

Затова и тя обича своя глас – буквално и реторично. Нейният глас е по-нетипичен тембър и много хора си мислят, че тя постоянно е болна или че нещо й има. Шегува се, че взима редовно ментолки, но не й трябват. Това е нейният глас, който я прави уникална, колкото и странен да се струва на другите. Но тя го обича най-вече за това, че може да защити совите интереси чрез него и тя не се страхува да го прави.

Всъщност София би искала да има платформата да изразява себе си повече. Иска да спрат да я питат как поддържа тялото си и как се храни. “Нима нямате какво по-добро да питате една жена в днешно време? Жените могат да кажат толкова много, ако им е оказана тази възможност.”

Втората сватба на Карли Клос

Анджелина Джоли сияе в бяло до дъщеря си

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица13 НОЕМВРИ 2019

Джон Леджънд е най-сексапилният мъж в света

"Преди мен беше Едрис Елба, не е честно!" - е коментарът на Джон

Лица12 НОЕМВРИ 2019

Грейс Кели: Животът на една принцеса

Надникваме в живота на жената, превърнала се в икона, точно 90 години след раждането й

Лица11 НОЕМВРИ 2019

Криси Тийгън получи награда за благотворителност в полза на деца в нужда

Ценностите й вече са част и от възпитанието на дъщеря й

Лица03 НОЕМВРИ 2019

Леонардо ДиКаприо: Историята ще ни съди за това, което правим в момента

Актьорът застана рамо до рамо с Грета Тунберг, за да отправи отново апел за опазване на Земята