Living : Лица05 ЮЛИ 2019

Софи Търнър: “Все още не се чувствам като съпруга”

Интервюто разкрива факти, за които не сме предполагали от живота на Софи

Малко след сватбата си в Лас Вегас, Софи Търнър сподели повече за събитията около сватбата и отношенията си с Джо, от както се венчаха за първи път.

В интервюто си за “Porter” Софи Търнър Джонас, както отскоро се казва тя, говори за събитията около първата си сватба, планирането, както и за психическото здраве и Game of Thrones.

Интервюто се провежда само няколко дни, след като актрисата и певеца са си казали “да” за първи път и Софи още не може да осъзнае случилото се. Не е успяла все още да се почувства като нечия съпруга, но предполага, че това е и заради добрите си отношения с Джо.

За сватбата в Лас Вегас тя казва, че са искали да бъде нещо спонтанно и лично. С Джо са искали това да е тяхното по-интимно събитие и да не се разбира за него от медиите, за да му се насладят напълно дискретно като двойка.

“Сватбата не трябва да е обвързана с роклята, която носиш, не трябва да е и за храната, а просто за двамата души, които искат да се врекат в любов като съпруг и съпруга завинаги”, казва актрисата.

Първите снимки на сватбената рокля на Софи Търнър

Затова и са искали две венчавки – една, която ще разкрият пред света, а другата само за тях и близките им. За съжаление Diplo предава на живо по време на събитието и разкрива съществуването му. Но все пак Търнър не е ядосана за това, а по-скоро гледа на случката с чувство за хумор.

Знае, че животът й няма как да не бъде афектиран от популярността й, затова се шегува, че вече се е примирила, че може да се появи във всички медии с най-грозния си тоалет дори. Това, срещу което се бунтува, обаче, е схващането, че актрисите винаги трябва да са красиви. Според нея актьорите трябва да бъдат такива, каквито ролята им предполага да са – “Ако са серийни убийци, защо да трябва да са красиви?”, пита тя.

Софи Търнър и Джо Джонас си казаха “да” в замък във Франция

Когато е започнала кариерата си във филмовата индустрия, никой не е смятал, че ще се справи. Всъщност тя от малка е карала родителите си да я записват на уроци по актьорско майсторство и обсесията й по темата е била гледана като детска прищявка. Затова, когато са я избрали за заветната роля в GoT, баща й помислил, че това е просто продължение на амбицията й. Всъщност майка й се притеснявала за нея, но бащата на Софи я успокоил с думите “Остави я да се радва, вероятно нищо няма да излезе от това, даже не сме чували името на шоуто”.

Джо Джонас по стъпките на брат си

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица23 ЯНУАРИ 2020

Невена Басарова: Промяната е във вените й

Тя е изключителен учител по етикет и емоционална интелигентност за деца. Не бихме могли да не се запитаме - а кой учи самата Невена?

Лица10 ЯНУАРИ 2020

Том Брадби: "Кралското семейство водeше война срещу Меган и Хари"

Британският журналист прави сензационни разкрития за раздора, който е настъпил в двореца

Лица08 ЯНУАРИ 2020

Рики Джървейс показа среден пръст на Холивуд. Какво му показа Холивуд в отговор?

Вижте реакциите на звездите по време на речта на британския комик, който водеше Златните глобуси

Лица07 ЯНУАРИ 2020

Лейди Гага - живот изпълнен с болка и тормоз

Певицата разкри, че през целия си живот се е борила със здравословен проблем, депресия и травма от сексуален тормоз