Living : Лица31 МАЙ 2018

Шеф Виктор Ангелов: Ако готвиш с апатия, това си личи в храната

Екслузивно пред EVA за готвенето и за брака си

“Наскоро всички започнаха да се интересуват от готвачи и да ни представят в публичното пространство като новите секссимволи.”

Това категорично забелязва Виктор Ангелов – звездата от първия сезон на Hell’s Kitchen България и първият българин, шеф на петзвезден хотел в цял свят, и трикратен притежател на титлата “Ресторант на годината”.

“Дали хората ме възприемат като достатъчно атрактивна партия не ми определя щастието,” пояснява шеф Ангелов. “Радвам се, че и телевизиите, и киното се обърнаха към нашата професия. Това ни популяризира и вкара в домовете на хората. Което пък дава възможност да я развиваме.

В ексклузивно интервю за списание EVA той говори както за добрата храна, така и за любопитния си личен живот. Влюбен е в настоящата си съпруга още като тийнейджър, но тогава се разминават и Виктор я чака цели 20 години, през които тя изживява един брак и ражда две деца.

“Тя беше влюбена в един мой приятел и аз направих реверанс спрямо себе си. Със сигурност не спрямо нея. Не мога да определям чувствата на другите хора. Знаех, че има силно влечение към този човек. Бяхме на 17-18 години. В края на краищата тя се омъжи за него, създадоха две прекрасни деца. Разбраха, че не са един за друг и аз поех “щафетата”.

В кухнята за шеф Ангелов най-големият враг е апатията.

“Ако готвиш апатично, суровините са добри, имаш техника, но нямаш настроение, нямаш отношение, в храната си личи това. С храната не можеш да излъжеш.”

Цялото интервю четете на сайта на списание EVA.

Интервю: Ваня Шекерова
Снимки: Hell’s Kitchen

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица15 МАРТ 2019

Честит рожден ден, Ева Лонгория!

За събитието сме създали компилация от най-добрите й визии.

Лица14 МАРТ 2019

Цялата истина за болестта на актрисата Селма Блеър

Звездата от "Секс игри" се бори с множествена склероза, като дори поставянето на диагноза се оказва труден процес

Лица12 МАРТ 2019

Коста Каракашян, българският танцьор, впечатлил света

Младият изпълнител създава и първия си танцувален документален филм "Waiting for color“.

Лица08 МАРТ 2019

Тейлър Суифт споделя какво е научила за 30 години

От ученичката, която пееше за любов и рисуваше по очите си с маркер, до успешната певица, която е днес - Тейлър Суифт наистина се е променила. Ето какво е научила през това време.