Living : Лица21 АПРИЛ 2019

Рийз Уидърспун не се страхува от бръчкитe и остаряването

“Предпочитам да съм на 43 много повече, от колкото искам да съм на 25”

Рийз Уидърспун се чувства по-добре на 43, от когато и да било. Затова и няма нищо против фините линии, посивелите коси и всичко свързано с възрастта й.

Свикнали сме звездите от Холивуд да правят всичко възможно да запазят младостта си, но Рийз Уидърспун не е като останалите. В интервю за Аllure тя разказва защо няма проблем с остаряването и не се бори срещу него.

Актрисата е на 43 и макар и да не й личат толкова годините, тя няма проблем и да е така. Казва, че обича посивелите си коси и бръчките. Дори според нея си ги е заслужила, както е заслужила и всички хубави неща от остаряването.

Сестро Рийз, с теб сме

“Имам гледна точка, защото съм била на планетата за цели 43 години, не се чувствам по същия начин, по който се чувствах на 25. Тогава нямах истории за раказване, както сега имам. Вече имам много преживявания и заради това и знам какво искам за напред – какви промени ще се радвам да видя”, заяви пред списанието Рийз.

Промените, за които тя говори са в света на киното. Компанията на звездата “Pacific Standard” се бори да намира повече роли на жените в Холивуд. Благодарение на проектите, които поддържа тя им осигурява повече работа пред и зад екрана.

Рийз Уидърспуун и дъщеря й Ава са перфектното модно дуо

Разбира се, това, че няма проблем с остаряването, не значи, че не се грижи за себе си по никакъв начин. Нейната тайна за красота всъщност е доста необичайна – взима витамини за бременни. Въпреки че не очаква дете, казва, че тези хранителни добавки влияят на външния й вид особено добре.

Диетологът на Рийз Уидърспун съветва какво да правим, ако сме преяли

 

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица23 МАЙ 2019

Катя Пенева заблестя в сребърно на фестивала в Кан

Ефектна къса рокля избра българският модел за френската ривиера

Лица17 МАЙ 2019

Планината от "Игра на тронове" е любящ съпруг и татко

Хафтор Бьорнсен е голяма работа не само заради ръста си, но и благодарение на своите любими момичета

Лица13 МАЙ 2019

Един ден с Мишел Обама, старт в 4:30 сутринта

Бившата първа дама вярва, че упоритите усилия са в основата на всеки успех

Лица02 МАЙ 2019

Киану Рийвс е новото лице на Saint Laurent

54-годишният актьор е съвършеният носител на визуалното наследство на марката