Living : Лица06 ЮНИ 2019

Приянка Чопра Джонас е решила да промени света

С появата си на американското кино е искала да започне промяната

Приянка Чопра Джонас, както вече предпочита да нарича себе си, си е създала план да промени начина на мисленето на хората по света.

Много преди да се появи по американските екрани и преди да добави “Джонас” към името си, Приянка Чопра е била просперираща звезда в Боливуд с над 50 филма.

Решението й да започне кариерата си в Америка е взела доста трудно. В началото отхвърлила 20 сценария, защото ролите, които й предлагали винаги са били фокусирани върху произхода й. Затова тя решила, че трябва да се включи в американското кино, за да го промени.

Днес, 6 години по-късно, тя изглежда е успяла – с няколко големи роли като тази в “Baywatch” и в телевизионната драма “Quantico”. Едновременно с това тя променя и перспективата на хората за красотата. Осъзнава, че не е размер xxs, но се е научила да обича това в себе си. И изглежда нито това, нито произхода й не й пречат да постига успехи в бюти индустрията – като например да бъде лице на козметичната линия “Obagi”.

Ирина Шейк е напуснала дома на Брадли Купър

“Харесва ми да се уча, не се притеснявам от провала. Ако се провалиш, което аз съм правила много пъти, просто трябва да станеш, да се изтърсиш и да опиташ нещо ново. Това няма да бъде края на света”, разказва пред InStyle звездата по отношение на изборите си в кариерата.

Като една от най-влиятелните жени според  Forbes тя е решила да използва славата си, за да проправи път на хората от всички етноси, които искат да успеят.

“Искам да променя света – моята голяма цел е да създам успешна кариера и да оставя наследство след себе си. Искам моето съществуване да има смисъл. Един ден децата ми да погледнат назад и да кажат “Да, това го направи мама”.

В интервюто за списанието тя разказва и за отношенията си с Ник Джонас. Тя осъзнава, че много хора не одобряват връзката им, защото тя е по-възрастна от него. Но според нея няма смисъл да се фокусира върху мнението им, защото така оставя силата в ръцете на неприятелите си.

Приянка Чопра и кристалната пантофка

3 идеи за домашен скраб за устни от звездите

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица26 ЮНИ 2019

София Буш обича гласа си

Не само защото звучи необичайно, но защото й дава право да говори за важните неща за нея

Лица25 ЮНИ 2019

Наоми Кембъл официално ще бъде именувана като модна икона

На тазгодишните британски модни награди Наоми ще получи специален приз

Лица20 ЮНИ 2019

Кари Ъндърууд за приказките в истинския живот

Кънтри певицата разказва за тежкия период, през който е преминала

Лица19 ЮНИ 2019

Ирина Шейк и Брадли Купър били нещастни заедно и късали многократно

Източници, близки до разпадналата се двойка, повдигат завесата