Living : Лица06 ЮНИ 2019

Приянка Чопра Джонас е решила да промени света

С появата си на американското кино е искала да започне промяната

Приянка Чопра Джонас, както вече предпочита да нарича себе си, си е създала план да промени начина на мисленето на хората по света.

Много преди да се появи по американските екрани и преди да добави “Джонас” към името си, Приянка Чопра е била просперираща звезда в Боливуд с над 50 филма.

Решението й да започне кариерата си в Америка е взела доста трудно. В началото отхвърлила 20 сценария, защото ролите, които й предлагали винаги са били фокусирани върху произхода й. Затова тя решила, че трябва да се включи в американското кино, за да го промени.

Днес, 6 години по-късно, тя изглежда е успяла – с няколко големи роли като тази в “Baywatch” и в телевизионната драма “Quantico”. Едновременно с това тя променя и перспективата на хората за красотата. Осъзнава, че не е размер xxs, но се е научила да обича това в себе си. И изглежда нито това, нито произхода й не й пречат да постига успехи в бюти индустрията – като например да бъде лице на козметичната линия “Obagi”.

Ирина Шейк е напуснала дома на Брадли Купър

“Харесва ми да се уча, не се притеснявам от провала. Ако се провалиш, което аз съм правила много пъти, просто трябва да станеш, да се изтърсиш и да опиташ нещо ново. Това няма да бъде края на света”, разказва пред InStyle звездата по отношение на изборите си в кариерата.

Като една от най-влиятелните жени според  Forbes тя е решила да използва славата си, за да проправи път на хората от всички етноси, които искат да успеят.

“Искам да променя света – моята голяма цел е да създам успешна кариера и да оставя наследство след себе си. Искам моето съществуване да има смисъл. Един ден децата ми да погледнат назад и да кажат “Да, това го направи мама”.

В интервюто за списанието тя разказва и за отношенията си с Ник Джонас. Тя осъзнава, че много хора не одобряват връзката им, защото тя е по-възрастна от него. Но според нея няма смисъл да се фокусира върху мнението им, защото така оставя силата в ръцете на неприятелите си.

Приянка Чопра и кристалната пантофка

3 идеи за домашен скраб за устни от звездите

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица15 АВГУСТ 2019

Шанън Дохърти и силата да откриеш себе си след бурята

Актрисата в откровено интервю за преживяванията си

Лица08 АВГУСТ 2019

Джесика Алба: "Няма нищо лошо в това да си секси"

Днес тя не може да бъде ограничена от нечия рамка

Лица06 АВГУСТ 2019

Анджелина Джоли: "Ако се бях родила в друго време, щяха да ме изгорят на кладата"

Светът се нуждае от повече "лоши момичета", пише звездата в есе за списание Elle

Лица06 АВГУСТ 2019

Селин Дион се чувства красива, защото иска

51-годишната звезда е извървяла дълъг път до новата си самоувереност и не разчита на ничие позволение за това