Living : Лица13 ЯНУАРИ 2014

Най-скандалните снимки на Джейми Дорнан!

Господин “50 нюанса” не се плаши от секс сцените. Вижте тези снимки и ще му повярвате

Ако и вие като нас нямате търпение да се насладите на всичко (буквално!), което има да предложи Джейми Дорнан, днес определено ще ви зарадваме.

За съжаление ще трябва да почакаме доста за екранизацията на “50 нюанса сиво”. Първоначално филмът беше предвиден за лятото на 2014 г., след това датата беше сменена, заради забавяне на продукцията и сега се очаква да тръгне по екраните на 14-ти февруари 2015 г. 
От няколко седмици снимките на филма текат във Ванкувър и вече имахме удоволствието да видим първия по-интимен момент на Джейми и Дакота Джонсън (Анастейша Стийл). Актьорите дори позираха за фотосесия пред Entertainment Weekly, като изцяло влязоха в образа на героите си от филма. 
Ирландският красавец замени Чарли Хънам в главната роля в продукцията, след като Хънам се отказа, заради невъзможността да вмести филма в графика си. Ние пък приехме промяната с огромно вълнение, тъй като, да си признаем, не можахме да си представим Хънам в ролята на младия и харизматичен Крисчън. Затова пък Джейми идеално се вписва в образа и нямаме търпение да го видим на екран. 
Актьорът признава, че BDSM сцените, които в книгата са описани доста детайлно, никак не го притесняват. “Израснах в много либерален дом. Не съм никак шокиран от секса в книгата. Той е важен за самата история… Така че, аз съм доволен,” казва той. Голотата не е нищо ново за Джейми, който, както открихме, се е снимал в доста разкрепостени фотосесии и кампании. Разгледайте най-горещите му кадри в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица15 АВГУСТ 2019

Шанън Дохърти и силата да откриеш себе си след бурята

Актрисата в откровено интервю за преживяванията си

Лица08 АВГУСТ 2019

Джесика Алба: "Няма нищо лошо в това да си секси"

Днес тя не може да бъде ограничена от нечия рамка

Лица06 АВГУСТ 2019

Анджелина Джоли: "Ако се бях родила в друго време, щяха да ме изгорят на кладата"

Светът се нуждае от повече "лоши момичета", пише звездата в есе за списание Elle

Лица06 АВГУСТ 2019

Селин Дион се чувства красива, защото иска

51-годишната звезда е извървяла дълъг път до новата си самоувереност и не разчита на ничие позволение за това