Living : Лица02 СЕПТЕМВРИ 2016

На гости на Белослава

Поп дивата отваря дома си за читателите на EVA

Между обиколка с мотор из Гърция с мъжа й, концертите в клубове на морето и благотворителните събития, които й предстоят през есента, Белослава позира за корицата на септемврийския брой на EVA.

Гостуваме в дома й на брега на морето в Лозенец – потънал в зеленина, ухаещ на билки и солени вълни, вдъхновил голяма част от песните й и приютил лятото и безвремието.

beloslava 1

Разговорът с Белослава не може да бъде само интервю – той е пътуване в черно-бели и цветни спомени, с рецепти за най-вкусните ястия с аромат на масло и уханни подправки, с красива музика, с интересни истории, разказани със сладкия като смокиня глас на певицата. Той е надникване в уюта и хармонията на нейния свят, в който всичко е възможно, благодарение на вдъхновение, труд и любов.

beloslava 2

В броя още ще откриете повече за Александра Георгиева, директор на балета на Фридрихщатпаласт в Берлин – най-голямата сцена в света, първата дама на британската мода Вивиън Уестуд, която отбелязва 75-и юбилей, завръщането на момичетата – Сара Джесика Паркър и Рене Зелуегър, както и задължителните мода, козметика и вкусовете, които подхождат на есента.

Само в EVA, само през септември!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица15 МАРТ 2019

Честит рожден ден, Ева Лонгория!

За събитието сме създали компилация от най-добрите й визии.

Лица14 МАРТ 2019

Цялата истина за болестта на актрисата Селма Блеър

Звездата от "Секс игри" се бори с множествена склероза, като дори поставянето на диагноза се оказва труден процес

Лица12 МАРТ 2019

Коста Каракашян, българският танцьор, впечатлил света

Младият изпълнител създава и първия си танцувален документален филм "Waiting for color“.

Лица08 МАРТ 2019

Тейлър Суифт споделя какво е научила за 30 години

От ученичката, която пееше за любов и рисуваше по очите си с маркер, до успешната певица, която е днес - Тейлър Суифт наистина се е променила. Ето какво е научила през това време.