Living : Лица02 СЕПТЕМВРИ 2016

На гости на Белослава

Поп дивата отваря дома си за читателите на EVA

Между обиколка с мотор из Гърция с мъжа й, концертите в клубове на морето и благотворителните събития, които й предстоят през есента, Белослава позира за корицата на септемврийския брой на EVA.

Гостуваме в дома й на брега на морето в Лозенец – потънал в зеленина, ухаещ на билки и солени вълни, вдъхновил голяма част от песните й и приютил лятото и безвремието.

beloslava 1

Разговорът с Белослава не може да бъде само интервю – той е пътуване в черно-бели и цветни спомени, с рецепти за най-вкусните ястия с аромат на масло и уханни подправки, с красива музика, с интересни истории, разказани със сладкия като смокиня глас на певицата. Той е надникване в уюта и хармонията на нейния свят, в който всичко е възможно, благодарение на вдъхновение, труд и любов.

beloslava 2

В броя още ще откриете повече за Александра Георгиева, директор на балета на Фридрихщатпаласт в Берлин – най-голямата сцена в света, първата дама на британската мода Вивиън Уестуд, която отбелязва 75-и юбилей, завръщането на момичетата – Сара Джесика Паркър и Рене Зелуегър, както и задължителните мода, козметика и вкусовете, които подхождат на есента.

Само в EVA, само през септември!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица17 МАЙ 2019

Планината от "Игра на тронове" е любящ съпруг и татко

Хафтор Бьорнсен е голяма работа не само заради ръста си, но и благодарение на своите любими момичета

Лица13 МАЙ 2019

Един ден с Мишел Обама, старт в 4:30 сутринта

Бившата първа дама вярва, че упоритите усилия са в основата на всеки успех

Лица02 МАЙ 2019

Киану Рийвс е новото лице на Saint Laurent

54-годишният актьор е съвършеният носител на визуалното наследство на марката

Лица24 АПРИЛ 2019

Дженифър Гарнър не е типичното красиво момиче

"Може тъкмо да съм се върнала от фотосесия и да се чувствам като най-красивата версия на себе си, но децата ще ми кажат да си измия лицето, да си вържа косата на опашка и да си сложа анцунга."