Living : Лица24 ЯНУАРИ 2018

“Любов” не е меденият месец. “Любов” е онова, което устоява на трудностите

Дензъл Уошингтън и съпругата му Паулета са непоклатими заедно вече 35 години

Не всичко през изминалите 35 години обаче е идеално в семейство Уошингтън.

Оказва се, че нищо човешко не е чуждо на Дензъл. Слуховете за негови изневери периодично циркулират в жълтите издания. А през 2013-а той беше заснет от папараци да се целува с много по-млада жена. Дори и тогава обаче, нито той, нито Паулета признаха в прав текст за залитанията на актьора.

“Той знае, че в мое лице има стабилна съпруга. Това му дава сила, независимо дали злоупотребява с нея. Не мога да живея с подозрения. Но знам, че моята стабилност му осигурява писта, от която да може да лети”. 

Тези думи на 67-годишната Паулета индиректно потвърждават, че съпругът й е имал своите романтични залитания извън брака им. Със завидно спокойствие и мъдрост тя обаче успява да остави всичко това зад гърба си и да се посвети на това да осигури стабилна семейна среда за мъжа си и децата им.

Дензъл обаче също е съвестен родител. “Ако децата не намират бащинска фигура вкъщи, ще я потърсят на улицата. Виждал съм го поколения наред”, казва актьорът, който отделя повече време на децата си, отколкото на светските изяви. Именно това е причината в Холивуд той да се слави като аутсайдер.

“Не зная каква е статистиката и дали наистина хората в шоубизнеса се развеждат по-често, но знам, че един здрав брак иска много работа,” наскоро споделя актьорът. “Важното е да не се отказвате един от друг. Любовта е посвещаване на другия. Любов не значи меден месец. Страстта и привличането са лесна работа, но това не продължава вечно. Любовта е онова, което устоява на трудностите. А ако преди всичко сте били и добри приятели, това помага много!” – допълва той.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица20 ЮНИ 2019

Кари Ъндърууд за приказките в истинския живот

Кънтри певицата разказва за тежкия период, през който е преминала

Лица19 ЮНИ 2019

Ирина Шейк и Брадли Купър били нещастни заедно и късали многократно

Източници, близки до разпадналата се двойка, повдигат завесата

Лица18 ЮНИ 2019

Почина модната икона Глория Вандербилт

Сбогуваме се с жената, създала едни от най-известните модели дънки в света