Living : Лица13 СЕПТЕМВРИ 2017

Луис Фонси: Не очаквах Despacito да се превърне в хит!

Създателят на едно от най-хитовите парчета в момента разкрива как е създадено то

Световният успех на Despacitо се оказва изненада, както за неговия създател – пуерториканеца Луис Фонси, така и за сънародника му – “Kраля на регетона” Деди Янки.

Despacito се превърна в първата испаноезична песен, изкачила се до върха на Топ 100 на Billboard след 1996 гoдина, когато същия успех постигна парчето Macarena на групата Los del Rio. “Всички ме питат каква е тайната на успеха на Despacito. Бих искал да можех да дам интересен отговор на този въпрос, но за съжаление, няма такъв. Може би, докато сме създавали песента, планетите са били подредени в една линия”, споделя с усмивка Фонси.

Оказва се, че Джъстин Бийбър има пръст в това. След като вижда какъв успех има парчето в една дискотека в Богота, Колумбия, той решава да направи ремикс на песента. Така той изстрелва латинопарчето на световния връх. Видеото към летния хит счупи всички рекорди с над 3 млрд. гледания и се превръща в най-гледаното за всички времена в канала You Tube. Наскоро парчето отбеляза и друг рекорд – за най-стриймвано парче на всички времена в стрийминг платформите.

Луис Фонси не се притеснява да признае, че 99% от песните му са посветени на любовта във всичките й измерения. А той не крие, че се носи на крилете на любовта.

Oт 2014 година изпълнителят е щастливо женен за испанския модел, тв водеща и дизайнер на детска модна линия Агеда Лопес, която е и майка на децата му 6-годишната Микаела и едногодишния Роко.

Повече четете в новия брой на сп. ОК!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица15 АВГУСТ 2019

Шанън Дохърти и силата да откриеш себе си след бурята

Актрисата в откровено интервю за преживяванията си

Лица08 АВГУСТ 2019

Джесика Алба: "Няма нищо лошо в това да си секси"

Днес тя не може да бъде ограничена от нечия рамка

Лица06 АВГУСТ 2019

Анджелина Джоли: "Ако се бях родила в друго време, щяха да ме изгорят на кладата"

Светът се нуждае от повече "лоши момичета", пише звездата в есе за списание Elle

Лица06 АВГУСТ 2019

Селин Дион се чувства красива, защото иска

51-годишната звезда е извървяла дълъг път до новата си самоувереност и не разчита на ничие позволение за това