Living : Лица13 СЕПТЕМВРИ 2017

Луис Фонси: Не очаквах Despacito да се превърне в хит!

Създателят на едно от най-хитовите парчета в момента разкрива как е създадено то

Световният успех на Despacitо се оказва изненада, както за неговия създател – пуерториканеца Луис Фонси, така и за сънародника му – “Kраля на регетона” Деди Янки.

Despacito се превърна в първата испаноезична песен, изкачила се до върха на Топ 100 на Billboard след 1996 гoдина, когато същия успех постигна парчето Macarena на групата Los del Rio. “Всички ме питат каква е тайната на успеха на Despacito. Бих искал да можех да дам интересен отговор на този въпрос, но за съжаление, няма такъв. Може би, докато сме създавали песента, планетите са били подредени в една линия”, споделя с усмивка Фонси.

Оказва се, че Джъстин Бийбър има пръст в това. След като вижда какъв успех има парчето в една дискотека в Богота, Колумбия, той решава да направи ремикс на песента. Така той изстрелва латинопарчето на световния връх. Видеото към летния хит счупи всички рекорди с над 3 млрд. гледания и се превръща в най-гледаното за всички времена в канала You Tube. Наскоро парчето отбеляза и друг рекорд – за най-стриймвано парче на всички времена в стрийминг платформите.

Луис Фонси не се притеснява да признае, че 99% от песните му са посветени на любовта във всичките й измерения. А той не крие, че се носи на крилете на любовта.

Oт 2014 година изпълнителят е щастливо женен за испанския модел, тв водеща и дизайнер на детска модна линия Агеда Лопес, която е и майка на децата му 6-годишната Микаела и едногодишния Роко.

Повече четете в новия брой на сп. ОК!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица12 ДЕКЕМВРИ 2019

"Борбата за влияние е изтощителна, празна и нелепа" или истината за инфлуенсърите от Гаранс Доре

Тази история е разказана от Гаранс Доре - може би първият истински инфлуенсър в мрежата, много преди изобщо да има Instagram

Лица03 ДЕКЕМВРИ 2019

Ели Голдинг: "Използвах алкохола, за да изглеждам по-интересна на хората"

Певицата разкрива лични детайли около психичното си здраве

Лица02 ДЕКЕМВРИ 2019

Не всичко е суета - запознайте се с инфлуенсърите, които застанаха зад добра кауза

Те не правят всичко и на всяка цена, за да печелят пари

Лица01 ДЕКЕМВРИ 2019

Новият живот на красавиците от 90-те

Те са новите стари звезди на модния небосклон - супермоделите на 90-те са музите, от които дизайнерите се нуждаеха