Living : Лица05 ЮНИ 2019

Ева Лонгория не е типичната майка

Взима пример от близката си приятелка Виктория Бекъм

В интервю за Mirror Ева Лонгория разказва как успява да балансира личния, професионалния и семейния си живот.

Десет месеца, след като Ева Лонгория роди първото си дете, Сантяго, тя споделя как се е променил животът й откакто е майка.

“Най-много се радвам да го гледам как се смее на новите за него неща. Невероятно е да го виждам как опознава света”, споделя звездата.

От както Сантяго се е родил, тя бързо се върна във форма и веднага се върна на работа. Санти е бил само на 6 седмици, когато тя го завела в Австралия, за да снима адаптацията “Dora The Explorer”, където играе майката на главната героиня.

Ева Лонгория в перфектна форма след раждането

“Аз съм истинска късметлийка – жените по света балансират кариерата и семейството много трудно и дори не могат да вземат бебето си в офиса. Аз имам възможността да продължа да правя това, което обичам дори докато кърмя детето”, пошегува се в интервюто Ева.

Разказва ни и как се справя с всички нови предизвикателства – допитва се за съвет от близката си приятелка Виктория Бекъм. Актрисата си призна, че се възхищава на Виктория за отношенията й с децата й и иска един ден да постигне същото самата тя.

Ева Лонгория нападната на плажа… от сина си

По отношение на това как си е върнала толкова бързо добрата форма, Ева сподели, че когато е била бременна не се е съобразявала твърде много с режимите и тренировките, защото се е опитвала да слуша тялото си. След това, обаче, се заела сериозно и започнала да тренира 7 дни в седмицата с вдигане на тежести.

Ева Лонгория проговори български

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица18 СЕПТЕМВРИ 2019

Историята на Тина Модоти, много повече от "любовницата на Фрида Кало"

Ражда се в Италия, умира в Мексико на 45. Изоставя кариерата си на кино звезда, за да се превърне в икона на комунизма и на съпротивата

Лица13 СЕПТЕМВРИ 2019

Деми Мур: "Нямам никакво намерение да бъда жертва"

Актрисата ще представи мемоарите си, в които разказва своята изпълнена с пропадания история. Накрая обаче, тя умее винаги да е изправя отново

Лица05 СЕПТЕМВРИ 2019

Шерил Кроу след рака: "Загубих вярата си във всичко"

Певицата се завърна след борбата с рака и публичния развод

Лица03 СЕПТЕМВРИ 2019

Кая Гербер днес навършва 18 години и вече няма време за любов

"Живея живота на 70-годишна старица"