Living : Лица03 ДЕКЕМВРИ 2019

Ели Голдинг: “Използвах алкохола, за да изглеждам по-интересна на хората”

Певицата разкрива лични детайли около психичното си здраве

Ели Голдинг заявява, че никога не е развила зависимост към алкохола, но със сигурност е имала проблем с него в ранните години на кариерата си.

Животът на известните личности никак не е така бляскав, както изглежда отстрани. Ели Голдинг потвърждава това в последното си интервю, като разказва личната си история с проблемите, които звездите срещат днес.

В него тя признава, че в началото на кариерата си, не е знаела как да се справя със сюрреалистичния начин на живот, който водила. Напрежението, което всички поставяли върху нея, постоянно се преструвала на някого, който не е.

Ели Голдинг се омъжи с приказна церемония в дворец

И за да се справя по-добре с това, често се обръщала към алкохола. “Смятах, че няма как да съм достатъчно добра, достатъчно умна, забавна или дори луда, за да съм около хората, които ме заобикалят, без помощта на алкохола”, заявява Голдинг.

Певицата разкри, че най-много се притеснявала от участията и интервютата на живо и дори когато е била поканена за сутрешно предаване, тя изпивала значително количество алкохол, за да се справи.

“Казвах си – трябва да пия нещо тази сутрин, защото после имам интервю и трябва да отговарям на въпроси, на които не знам отговора, защото не познавам повече себе си”, допълни изпълнителката на песента “Hate Me”.

Според нея тя не е стигнала до зависимост, защото е можела да прекара месеци, без да пие. Но проблемът й главно се коренял в това, че постоянно се чувствала ядосана и нещастна.

Добрата новина е, че всичко това е зад гърба й – откакто се е срещнала с партньора си Каспар Джоплинг, проблемите й са изчезнали напълно и тя отново е открила щастието.

Звездите, които следват веган диетата, и тяхното мнение за нея

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица18 МАРТ 2020

Майли Сайръс за критиката и ниското самочувствие

Певицата разказва за времето, когато не е понасяла тялото си

Лица11 МАРТ 2020

Жени Калканджиева ни призовава да бъдем себе си в стила си

Разговор за мода, красота, кино и семейството

Лица08 МАРТ 2020

Смятаха я за твърде "дебела" да има толкова секси съпруг. Ето нейният отговор...

Джена Кътчър дава урок на хейтърите за това какво представлява любовта между един мъж и една жена!

Лица03 МАРТ 2020

Дженифър Лопес, по-силна след своя най-тежък емоционален срив

Звездата сподели пред Опра през какво е трябвало да мине след развода си с Марк Антъни