Living : Лица24 АПРИЛ 2019

Дженифър Гарнър не е типичното красиво момиче

“Може тъкмо да съм се върнала от фотосесия и да се чувствам като най-красивата версия на себе си, но децата ще ми кажат да си измия лицето, да си вържа косата на опашка и да си сложа анцунга.”

Дженифър Гарнър е наградена за красотата си, но признава, че никога не се е чувствала като част от “красивите момичета”.

Дженифър Гарнър е на 47 и винаги е сияела с красотата си. Така е и според списание “People”, които я слагат на корицата за специалното си “Beautiful” издание. Същевременно обаче тя никога не е възприемала себе си като привлекателна.

“Отраснах в семейство, в което външният вид не се приоритизираше. Мисля, че родителите ми никога не са ме наричали “красива” и това не беше важно за мен. Чувствах се добре със себе си”, споделя актрисата.

Дженифър Гарнър има връзка с нов мъж

Днес нейната типична униформа са дрехите й за тренировки или пък дънки с блуза и маратонки. Не обича да носи и много грим, дори казва, че не е добра в нанасянето му. Споделя, че и да има най-скъпите и хубави гримове и четки, накрая винаги крайният резултат е замазано лице.

Децата й – Вайълет, Серафина и Самюел – също са свикнали да я виждат в естествения й вид: “Може тъкмо да съм се върнала от фотосесия и да се чувствам като най-красивата версия на себе си, но децата ще ми кажат да си измия лицето, да си вържа косата на опашка и да си сложа анцунга. Приемам това като комплимент – те ме виждат като “мама” и ме харесват така.”

Упражненията на Дженифър Гарнър за оформени ръце

Гарнър разказва и за това как с времето си дава сметка кои са истински важните неща. Осъзнава, че работата няма да бъде фактор завинаги и нещата ще се променят. Но според нея точно в това е красивото – как се менят епизодите в живота ни и как един ден нещата, които някога са били приоритет за нас, вече няма да бъдат толкова важни.

Дженифър Гарнър проговаря за развода: “Бен е любовта на живота ми!”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица10 ОКТОМВРИ 2019

Риана на корицата на Vogue с облекло от своята марка

Певицата говори за новия албум, както и за възможностите, които се отвориха пред нея през последната година

Лица09 ОКТОМВРИ 2019

Наоми Кембъл, моделът, който умее да оцелява

"Животът ми не е съвършено чист и не се преструвам, че е така"

Лица04 ОКТОМВРИ 2019

Общото между всички обувки в колекцията на Джаки Кенеди

Нейната лична асистентка споделя за една странна особеност

Prodavalnik27 СЕПТЕМВРИ 2019

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!

Няколко изключителни жени накратко обобщават какво е за тях остаряването