Living : Лица24 АПРИЛ 2019

Дженифър Гарнър не е типичното красиво момиче

“Може тъкмо да съм се върнала от фотосесия и да се чувствам като най-красивата версия на себе си, но децата ще ми кажат да си измия лицето, да си вържа косата на опашка и да си сложа анцунга.”

Дженифър Гарнър е наградена за красотата си, но признава, че никога не се е чувствала като част от “красивите момичета”.

Дженифър Гарнър е на 47 и винаги е сияела с красотата си. Така е и според списание “People”, които я слагат на корицата за специалното си “Beautiful” издание. Същевременно обаче тя никога не е възприемала себе си като привлекателна.

“Отраснах в семейство, в което външният вид не се приоритизираше. Мисля, че родителите ми никога не са ме наричали “красива” и това не беше важно за мен. Чувствах се добре със себе си”, споделя актрисата.

Дженифър Гарнър има връзка с нов мъж

Днес нейната типична униформа са дрехите й за тренировки или пък дънки с блуза и маратонки. Не обича да носи и много грим, дори казва, че не е добра в нанасянето му. Споделя, че и да има най-скъпите и хубави гримове и четки, накрая винаги крайният резултат е замазано лице.

Децата й – Вайълет, Серафина и Самюел – също са свикнали да я виждат в естествения й вид: “Може тъкмо да съм се върнала от фотосесия и да се чувствам като най-красивата версия на себе си, но децата ще ми кажат да си измия лицето, да си вържа косата на опашка и да си сложа анцунга. Приемам това като комплимент – те ме виждат като “мама” и ме харесват така.”

Упражненията на Дженифър Гарнър за оформени ръце

Гарнър разказва и за това как с времето си дава сметка кои са истински важните неща. Осъзнава, че работата няма да бъде фактор завинаги и нещата ще се променят. Но според нея точно в това е красивото – как се менят епизодите в живота ни и как един ден нещата, които някога са били приоритет за нас, вече няма да бъдат толкова важни.

Дженифър Гарнър проговаря за развода: “Бен е любовта на живота ми!”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица15 АВГУСТ 2019

Шанън Дохърти и силата да откриеш себе си след бурята

Актрисата в откровено интервю за преживяванията си

Лица08 АВГУСТ 2019

Джесика Алба: "Няма нищо лошо в това да си секси"

Днес тя не може да бъде ограничена от нечия рамка

Лица06 АВГУСТ 2019

Анджелина Джоли: "Ако се бях родила в друго време, щяха да ме изгорят на кладата"

Светът се нуждае от повече "лоши момичета", пише звездата в есе за списание Elle

Лица06 АВГУСТ 2019

Селин Дион се чувства красива, защото иска

51-годишната звезда е извървяла дълъг път до новата си самоувереност и не разчита на ничие позволение за това