Спечелете романтичното четиво “Момиче от календара” в новата ни игра

Заедно с издателство Егмонт представяме новата завладяваща поредица на Одри Карлан

В най-женския месец издателство Егмонт зарадва нежната аудитория с дебюта на първата книга от поредицата на Одри Карлан “Момиче от календара”

Сравнявана с “Петдесет нюанса сиво”, първата книга разказва за месеците януари, февруари и март. Защо? Защото героинята в поредицата Миа Сондърсн е принудена да започне работа като „луксозен ескорт“, предлагайки компанията си на различен богат мъж всеки месец.

Когато Миа получава обаждане, от което разбира, че баща й е пребит до смърт, заради неизплатени дългове, тя няма друг избор, освен самата тя да плати за тях. Човекът, на когото баща й дължи пари обаче е бившето й гадже – поредният негодник, към когото си е позволила да изпитва чувства. Миа ще трябва да работи като елитна компаньонка в компанията на леля си, за да изплати дълга на баща си. Всичко, което трябва да направи, е да прекарва всеки месец в рамките на една година с различен богат мъж… 

Останалите три книги от поредицата “Момиче от календара” ще излязат на български език в рамките на тази година. Сега Miss Bloom и Егмонт ви дават възможност да спечелите първата гореща, романтична и неприлична история на Одри Карлан! 

Единственото, което трябва да направите, е да харесате и споделите публикацията за книгата в нашата Facebook страница. Една наша читателка ще започне пролетта с това неустоимо четиво в ръка! 

Срок на играта: 15.03. – 22.03. 2017 г. 
Желаем ви успех! 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КНИГИ & ТЕХНОЛОГИИ

Книги & технологии07 ЮЛИ 2018

9 заглавия, които да прочетем през юли

Вижте нашите предложения за този месец:

Книги & технологии12 МАЙ 2018

Какво чете екипът на MissBloom през май?

Този месец може да откриете всичко - трилъри, автобиографии и фантастика

Книги & технологии07 АПРИЛ 2018

10 книги, които да изберем за Великден

Новите предложения започват от фантастика, минават през трилъри, за да ни зарадват с автобиография

Книги & технологии17 МАРТ 2018

10-те книги, които ще си купим през март

Дебютният роман на Кара Делевин, дългоочаквано фентъзи и история, пренасяща ни в меката на парфюмерийната индустрия ни вълнуват този месец