Living : Книги & технологии27 ФЕВРУАРИ 2019

Samsung представи новите Galaxy продукти

Новите продукти на Samsung – иновативният смартфон Galaxy S10, както и устройствата Galaxy Watch Active, Galaxy Tab S5e и Galaxy Buds.

Новите продукти на Samsung бяха представени наред със старите модели в интересно събитие. Серията Galaxy празнува своите 10 години на пазара.

На 22 февруари се проведе събитие на Samsung, където марката представи своите най-нови продукти. Гостите имаха възможност да се докоснат първи до иновативните технологии, които серията Galaxy предлага.

Продуктът звезда на шоуто беше новият смартфон Galaxy S10. С него компанията представи и три преносими устройства Galaxy Watch Active, Galaxy Tab S5e и Galaxy Buds.

Поводът беше още по-специален за Samsung, защото същевременно празнуваха 10 години от лансирането на първия Galaxy S. За случая концепцията на събитието беше нетипична. Разходихме се из музей на устройствата от серията и се докоснахме до всеки един модел от първия S до до-скоро последния S9.

Пътешествайки във времето, проследихме прогреса на компанията и иновациите, с които е допринесла за технологичния свят. Веднага след това успяхме и да изразим точно тези впечатления. Организаторите бяха подготвили за нас стена, където можехме да впишем своите обръщения към компанията.

Събитието се проведе в кино залата на Арена Делукс и това даде възможност на гостите да се включат в директен livestream от Сан Франциско, където става технологичната магия.

Докосването до този свят ни позволи да оценим как тези устройства се превръщат с течение на времето в желан аксесоар, който улеснява ежедневието ни. Модерният потребител има нужда от точно такива продукти. Те правят забързания темп на деня по-приятен и удобен.

Galaxy S10, Galaxy S10+ и Galaxy S10e ще бъдат достъпни в магазините и онлайн у нас от 8 март 2019 г. Предварителните поръчки за Galaxy S10, Galaxy S10+ и Galaxy S10e започнаха от 22:00 часа на 20 февруари 2019. За ограничен период от време, първите 1000 потребители, закупили и активирали Galaxy S10 или Galaxy S10+, отговарящи на условията на кампанията, имат възможността да получат безплатни Galaxy Buds (стойност 299лв).

Повече информация за новите впечатляващи продукти и предварителни поръчки на Galaxy S10 и S10+ можете да видите на: www.samsung.com/bg

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КНИГИ & ТЕХНОЛОГИИ

Книги & технологии20 ЮЛИ 2019

Историята, която кара децата да мечтаят

Мартин Вопенка е следващият Джон Уиндъм след новия си роман

Книги & технологии14 ЮЛИ 2019

"Любовта - това е егоизъм на двама"

Вдъхновение от творчеството на Ана Стал

Книги & технологии24 МАЙ 2019

Любими цитати от български писатели

Събрахме мислите от някои български автори, които оставиха част от себе си в историята

Книги & технологии17 МАЙ 2019

Нова българска книга за деца: "Шантавия до шия"

Авторката й Радостина Николова три пъти е печелила наградата за детска литература "Бисерче вълшебно"