Ритъмът на динамичния живот

В ерата на технологиите, целият ни свят се събира в ръката ни

Средностатистическият човек проверява телефона си между 85 и 95 пъти на ден. 

В света на технологиите, смартфоните отдавна са се превърнали в нещо много повече от устройство за разговори. Те ни помагат да останем организирани, да се свързваме с близките си когато и където и да се намираме, разсейват ни, когато имаме нужда. Модерната жена не може без своя верен съюзик в динамичното ежедневие, но той трябва да отговаря на две важни условия: да е функционален и да е с красив дизайн. 

Ето защо от технологичният гигант ASUS създават малкото технологично бижу ASUS Zenfone 3, което е много повече от ефектен аксесоар. От компанията го наричат “малката черна рокля на технологиите” и това определение му приляга. Уникалният му дизайн идва в три цвята: черен, златист и бял. Не е нужно да казваме, че по този начин телефонът ще задоволи всеки вкус, а и наистина ще се превърне в ключов аксесоар за градските момичета.

И докато мощната батерия и лекият, елегантен корпус ви гарантират безпроблемно браузване в интернет и социалните мрежи часове наред, камерата е нещото, на което обръщаме внимание. Защо? Защото красивите снимки също са се превърнали в истинска необходимост. Камерата разполага с електронна и оптична стабилизация не само на видеото, но и на снимките, което прави кадрите при лошо осветление възможни. Селфитата пък са повече от перфектни, благодарение на така наречения “Beautification mode” – настройка, която разкрасява снимките според вашия избор на опциите.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КНИГИ & ТЕХНОЛОГИИ

Книги & технологии07 ДЕКЕМВРИ 2019

Ненчо Илчев отново се обръща към любовта си към фокусите с първата си книга

Актьорът и фокусник ще представи първата си книга "Забранената книга за фокуси"

Книги & технологии09 НОЕМВРИ 2019

Книгата, която всеки родител трябва да купи на детето си

Хелен Фресвейк разкрива опасностите, които се крият в интернет, и от какво трябва да предпазим децата си

Книги & технологии20 ЮЛИ 2019

Историята, която кара децата да мечтаят

Мартин Вопенка е следващият Джон Уиндъм след новия си роман