Ритъмът на динамичния живот

В ерата на технологиите, целият ни свят се събира в ръката ни

Средностатистическият човек проверява телефона си между 85 и 95 пъти на ден. 

В света на технологиите, смартфоните отдавна са се превърнали в нещо много повече от устройство за разговори. Те ни помагат да останем организирани, да се свързваме с близките си когато и където и да се намираме, разсейват ни, когато имаме нужда. Модерната жена не може без своя верен съюзик в динамичното ежедневие, но той трябва да отговаря на две важни условия: да е функционален и да е с красив дизайн. 

Ето защо от технологичният гигант ASUS създават малкото технологично бижу ASUS Zenfone 3, което е много повече от ефектен аксесоар. От компанията го наричат “малката черна рокля на технологиите” и това определение му приляга. Уникалният му дизайн идва в три цвята: черен, златист и бял. Не е нужно да казваме, че по този начин телефонът ще задоволи всеки вкус, а и наистина ще се превърне в ключов аксесоар за градските момичета.

И докато мощната батерия и лекият, елегантен корпус ви гарантират безпроблемно браузване в интернет и социалните мрежи часове наред, камерата е нещото, на което обръщаме внимание. Защо? Защото красивите снимки също са се превърнали в истинска необходимост. Камерата разполага с електронна и оптична стабилизация не само на видеото, но и на снимките, което прави кадрите при лошо осветление възможни. Селфитата пък са повече от перфектни, благодарение на така наречения “Beautification mode” – настройка, която разкрасява снимките според вашия избор на опциите.

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КНИГИ & ТЕХНОЛОГИИ

Книги & технологии17 АПРИЛ 2019

Нейното име е Мишел

Дългоочакваната биографична книга на Мишел Обама вече е преведена и на български език и ще излезе у нас тази година

Книги & технологии22 МАРТ 2019

"Мама" - изповед на една майка към своята рожба

Новата книга на Елен Делфорж излиза на българския пазар на 27 март

Книги & технологии27 ФЕВРУАРИ 2019

Samsung представи новите Galaxy продукти

Новите продукти на Samsung - иновативният смартфон Galaxy S10, както и устройствата Galaxy Watch Active, Galaxy Tab S5e и Galaxy Buds.

Книги & технологии20 ДЕКЕМВРИ 2018

Снимки, които оживяват и разказват истории

Социалните мрежи обичат синемаграфиите - а с Motorola магията се случва по-лесно отвсякога