Living : Книги & технологии16 НОЕМВРИ 2018

Най-добрите безплатни приложения за отслабване

Топ 10 на апликациите, които ще ви вкарат във форма за нула време

Така или иначе телефоните са постоянно в ръцете ни, защо да не ги използваме и за да отслабваме?

Онлайн може да откриете стотици приложения с хранителни и тренировъчни режими, но много често те са платени, тъй като са разработени от здравни и фитнес експерти.

Приложения за повече удобство при пътуване

Въпреки това, има 10 приложения, които са напълно безплатни и същевременно с това са изключително ефикасни.

Ето ги и тях: 

#1 Noom Weight Loss

Защо? Приложението съдържа всичко най-необходимо за здравословно отслабване. То действа по три начина: проследява целта (мечтаните килограми), която сте си поставили, следи приема ви на храна и активността ви.

Подходящо за: Android & iOS

Изтеглете от тук.

#2 Endomondo Sports Tracker

Защо? Приложението е разработено за хора, които се заниамват с джогинг, колоездене и всякакъв друг спорт на открито. Проследяват се скоростта и изминатите километри, а на определено разстояние, приложението дори изпраща мотивиращи цитати.

Подходящо за: Android & iOS

Изтеглете от тук. 

#3 Eat This, Not That! the Game

Защо? Едно приложение, което всъщност е образователна игра. Идеята е да научите повече за храните и хранителната им стойност, оценявайки коя е по-здравословната алтернатива. По този начин ще разширите възможностите на менюто си и ще си спестите много излишни калории.

Подходящо за: iOS

Изтеглете от тук.

#4 MyNetDiary

Защо? Приложението с най-богата база данни: 420 000 хранителни продукта. Освен чрез ръчно въвеждане на храните, е възможно чрез сканиране на баркода им, приложението да изчисли не само калориите, но и нутриентите в тях.

Подходящо за: Android & iOS

Изтеглете от тук.

#5 JEFIT

Защо? Приложението, създадено за най-отдадените на фитнеса и силовите тренировки. Освен, че предлага стотици упражнения и цели тренировки, приложението “складира” ваши снимки, за да следите по-добре резултатите си.

Подходящо за: Android & iOS

Изтеглете от тук.

#6 Nike Training Club

Защо? Приложението, което отговаря на молитвите на всички жени – тренирайте според режим, съставен от фитнес инстукторите на Nike, както и от много звездни фитнес гурута. Упражненията са специално разработени за жени.

Подходящо за: Android & iOS

Изтеглете от тук. 

#7 Daily Burn (Free 30-Day Trial)

Защо? Приложението не е изцяло безплатно – получавате 30 дни безвъзмездно ползване, но ако го използвате правилно, ще извлечете най-необходимата информация, за да продължите да тренирате според режима. Най-големият бонус: ще имате достъп до статии, писани от здравни и фитнес професионалисти.

Подходящо за: Android & iOS

Изтеглете от тук. 

#8 Fooducate Nutrition Tracker

Защо? Приложението има една страхотна функция: чрез сканиране на баркода на храната, предоставя много по-задълбочена информация от тази на етикета – какво е съдържанието на натрий, дали витамините са от естествен или изкуствен източник и т.н. Ако отчете, че храната е много нездравословна, приложението автоматично предлага здравословна алтернатива.

Подходящо за: Android & iOS

Изтеглете от тук.

#9 My Diet Coach

Защо? Приложението е малко по-различно в един аспект: създава ваш аватар с настоящото ви тегло и такъв с мечтаното, за да визуализирате целта си и така да се мотивирате още повече. Иначе предлага упражнения и следи резултатите ви, но и ви подсеща да пиете повече вода и да тренирате по-често.

Подходящо за: Android & iOS

Изтеглете от тук. 

#10 Happy Scale

Защо? Приложението ви помага да разберете защо кантарът не винаги показва реалното ви тегло, като следи краткосрочните и дългосрочните ви цели, и предрича кога и как ще ги достигнете.

Подходящо за: iOS

Изтеглете от тук. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КНИГИ & ТЕХНОЛОГИИ

Книги & технологии07 ДЕКЕМВРИ 2019

Ненчо Илчев отново се обръща към любовта си към фокусите с първата си книга

Актьорът и фокусник ще представи първата си книга "Забранената книга за фокуси"

Книги & технологии09 НОЕМВРИ 2019

Книгата, която всеки родител трябва да купи на детето си

Хелен Фресвейк разкрива опасностите, които се крият в интернет, и от какво трябва да предпазим децата си

Книги & технологии20 ЮЛИ 2019

Историята, която кара децата да мечтаят

Мартин Вопенка е следващият Джон Уиндъм след новия си роман