Един ден със Samsung Galaxy A8

Тестваме новото технологично бижу и стилен завършек на визията ни

Свикнали сме да разчитаме на смартфона си във всеки един момент от ежедневието.

Докато пием кафето си сутрин и “влизаме в час” с последните новини в социалните мрежи. Докато проверяваме работната си поща, преди дори да сме стигнали в офиса. В обедната почивка, за да разменим поредната клюка с приятелка и да щракнем кадър на перфектния десерт. Все пак, Instagram Story-тата разчитат на нас!

Заради всичко изброено, а и заради ред други причини, смартфонът ни трябва да притежава две важни качества: камера от последно поколение и огромен дисплей. Е, и стилен дизайн, естествено, но това от Samsung ни го осигуряват “по default”. Страхотната камера и големия Infinity дисплей пък открихме в последното предложение на корейския технологичен гигант – Galaxy A8. 

В редакцията на MissBloom прекарахме един ден в неговата компания, за да се убедим, че телефонът може да издържи на темпото ни. Подложихме камерата му на няколко теста, защото в нашето ежедневие сме свикнали да разчитаме на нея във всеки един момент. От Samsung разбрахме, че Galaxy A8 разполага с “16-мегапикселова F1.7 основна камера и двойна 16-мегапикселова + 8-мегапискелова F1.9 предна камера”. Последната осигурява перфектни селфита, дори при незадоволителна светлина. В тон с последните тенденции, диктувани от Instagram и Snapchat, селфитата могат да бъдат разкрасени със забавни стикери и надписи. А за феновете на Foodstagram постовете открихме и фукцията Food Mode, добавена специално за снимките на храна.

Незаменим за свободното време Galaxy A8 се превръща благодарение на големия infinity дисплей. Безкрайно барузване в модни блогове, Facebook, гледане на сериали и филми, игри и прочиие се превръщат в коренно различно изживяване, когато държим този смартфон в ръката си.

Сред допълнителните екстри, които си струва да споменем, са стабилизацията на видеоклиповете, hyperlapse функцията (за time-lapse видеа) и функцията Always On Display (за да получаваме информация, дори без да отключваме телефона). Устойчив на прах, дъжд и пясък, Galaxy A8 идва в три стилни цвята, за да отговаря и на личния ни стил: черен, златен и сива орхидея. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КНИГИ & ТЕХНОЛОГИИ

Книги & технологии26 ФЕВРУАРИ 2020

Huawei представи новите си 5G продукти

Марката разшири портфолиото си с иновативни продукти

Книги & технологии12 ФЕВРУАРИ 2020

Започва новата ера в света на смартфоните

Samsung преставят нов модел, който предлага още по-добро потребителско преживяване

Книги & технологии11 ФЕВРУАРИ 2020

До всички фенове на Huawei...

Техномаркет откри първото място, на което можем да тестваме всички предложения на маркато