Living : Интериор16 ЮНИ 2019

Съветите за кухнята от интериорните дизайнери

Ето какво задължително трябва да имаме в кухнята си, според интериорните дизайнери

Една жена интериорен дизайнер знае най-добре как да организира кухнята си.

Кухнята е една от стаите в дома, за които трябва да мислим не само как да изглежда стилно, но и как ще бъде функционално. Затова и трябва да вложим повече замисъл в обзавеждането й. Ето какво биха ни посъветвали интериорните дизайнери.

Осигурете си добро осветление

Над мивката и печката е задължително да имаме допълнителна лампа по функционални причини, но когато цялата стая е озарена изглежда много по-подредена и поддържана.

Шкафове, шкафове и пак шкафове

За да е удобно готвенето, ви трябва достатъчно пространство, което в кухнята винаги се оказва недостатъчно. Когато запълните пространството с повече шкафове, обаче, мястото се оползотворява перфектно – имате къде да си държите съдовете и всички принадлежности, и плот за приготвяне на храната.

Във вилата на Томи Хилфигър на Карибите

Добавете килими и пътечки

Когато подберете правилните, стаята наистина придобива по-различен вид. Освен това, когато стоим на подобна настилка, стойката е подкрепяна по-добре в стоеж. Така дългите сесии готвене, когато сме изправени не са толкова неприятни.

Изравнете всичко на една дължина

Виждали ли сте хладилник, който стърчи напред в сравнение с шкафовете до него, или пък скрита в ъгълчето масичка, която дори не се вижда, защото пред нея има по-голям мебел? Тези неравности стоят неестествено и развалят добрия вид на стаята.

За всеки човек има правилни цветове за интериора

Прикрийте кошовете

Никой не обича да гледа мръсотиите, които са се оказали в коша, да не говорим да ги помирише. Затова потърсете вариант за прикрито място за боклука – автоматичното кошче за боклук, което се отваря с копче е страхотен вариант, но ако това ви се струва твърде много, можете просто да сложете коша в някой от шкафовете.

Защо е толкова вредно да перем с омекотител

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИНТЕРИОР

Интериор20 АВГУСТ 2019

Бохемски максимализъм

Този уникален дом на около два часа път от Мелбърн е пълен с пъстри цветове и винтидж съкровища

Интериор01 АВГУСТ 2019

Саксиите с цитруси са новите звезди в интериора

Тази освежаваща нова тенденция придава виталност и топлина на всяка една стая у дома

Интериор16 ЮЛИ 2019

Как да добавите модерния сив цвят в интериора на вашия дом?

Антония Саранеделчева, интериорен дизайнер на Моми Студио, говори как да се възползваме от красотата на сивия цвят в интериора

Интериор30 ЮНИ 2019

Цветът теракота вкъщи подобрява настроението

Включете го в дома си за освежаване на дизайна