Living : Интериор22 ФЕВРУАРИ 2017

Мрамор, мед и повече зеленина

И още актуални идеи за интериора през 2017-та година

Домът е мястото, в което прекарваме най-много време от своя живот и е задължително да го превърнем в малък оазис на уюта, спокойствието и щастието.

А какъв по-добър начин да преобразим своето пространство от това да заложим на някои важни детайли, вдъхновени от новите дизайнерски решения. Момичета, не се притеснявайте да приложите у дома някои от актуалните и свежи идеи, които ще ви предложим. Ето какво ще е актуално в интериора през 2017 година:

Повече зеленина
Може би един от най-задължителните елементи за тази година са стайните растения. Ако вече ги имате у дома, още по-добре. Те помагат на пречистването на въздуха в апартамента, а също така внасят и колорит в интериора.

Тъмно синьо
Време е да заложим на скандинавското настроение у дома и да добавим различни акценти в морско синьо. Може да боядисате старите шкафове в кунята, или пък да заложите на няколко кадифени възглавнички за вашия хол.

Hygge
Не е изненада новата тенденция hygge (която буквално означава комфорт и удобство), защото именно от това се нуждае всеки дом. Не търсете повече, Pinterest е идеалното място, на което можем да намерим своето вдъхновение. А специалистите съветват да заложим на меките материи, на естествените материали и на СПА елементите.

Мрамор
Подът може да не е единственото място, което да бъде издържано в мрамор. Вече може да облицовате и стените си, но е най-добре да изберете по-светъл вариант.

Акрил
Всички сме почитатели на мебелите от акрил, които пропускат светлината. Може да заложите на малка масичка за кафе, която е почти незабележима, защото е прозрачна. Тези почти невидими мебели са идеалното решение, ако се търси ефект на простор и свобода в пространството.

Мед
Медта официално е елементът на 2017 година. Заложете на различни акценти у дома – вземете си ваза или саксии за цветя, може също така да добавите купи за плодове.

Подово отопление
Няма нищо по-уютно от топла стая, през която да прекосяваш с боси стъпала. Ако сега стартирате освежаващ ремонт, задължително заложете на подовото отопление.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИНТЕРИОР

Интериор16 МАЙ 2019

Това ли си представяхте, когато чуете розов интериор?

Мисълта, която пазим само за детските стаи на момиченца, може да бъде изискана реалност

Интериор13 МАРТ 2019

Признанията на един сериен убиец на цветя

След Деня на жената винаги има останали много цветя. Те са красиви, но какво правим, когато не можем да се грижим за тях?

Интериор03 МАРТ 2019

Да живееш уютно в гараж е възможно

Тази двойка от Тексас успява да превърне гаража си в малък, но комфортен дом

Интериор10 ФЕВРУАРИ 2019

Тайната на уютния интериор в черно и бяло

Ако изберете тази класическа комбинация за дома си, добавете елементи, които ще отнемат от строгостта й