Living : Интериор10 ЮНИ 2017

Домът на Меган Маркъл

Меки цветове, мрамор и много цветя преобладават в уютния апартамент на половинката на принц Хари

Преди името на Меган Маркъл да изгрее на кориците на всеки таблоид на Острова, брюнетката става известна не само с ролята си в “Костюмари”, но и със собствен лайфстайл блог. 

Вече сме ви разказвали за стила на чаровната калифорнийка, пленила сърцето на принц Хари. Отличния вкус към модата Меган пренася и в дома си в Торонто, където живее заради снимките на сериала. Актрисата обожава да споделя кадри на любимите си кътчета от апартамента, като често на тях позират и двамата й верни спътници в живота – кучетата Богърт и Гай. 

От снимките, публикувани в Instagram-a на Маркъл, надзъртаме към комфортни пространства, обзаведени с много внимание към детайла. В дома й преобладават меките, пастелни цветове, а на тях ярко контрастират мебели от дърво, мрамор и метални детайли. Впечатление прави многото зеленина: актрисата се радва на собствена градина с барбекю, а в стаите виждаме саксийни растения и свежи цветя във вази, разположени на всяка свободна повърхност!

Ако Меган наистина планира да се пренесе в двореца Кенсингтън, заедно с Хари, ние нямаме никакво съмнение, че сама ще се заеме с дизайна на апартемента им. И ще се справи повече от прекрасно! Вижте защо:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИНТЕРИОР

Интериор16 ЮЛИ 2019

Как да добавите модерния сив цвят в интериора на вашия дом?

Антония Саранеделчева, интериорен дизайнер на Моми Студио, говори как да се възползваме от красотата на сивия цвят в интериора

Интериор30 ЮНИ 2019

Цветът теракота вкъщи подобрява настроението

Включете го в дома си за освежаване на дизайна

Интериор16 ЮНИ 2019

Съветите за кухнята от интериорните дизайнери

Ето какво задължително трябва да имаме в кухнята си, според интериорните дизайнери

Интериор12 ЮНИ 2019

Обзавеждайте с корк - полезен е за здравето

Този ефектен материал е водоустойчив и успешно се бори с мухъла