Living : Интериор10 ЮНИ 2017

Домът на Меган Маркъл

Меки цветове, мрамор и много цветя преобладават в уютния апартамент на половинката на принц Хари

Преди името на Меган Маркъл да изгрее на кориците на всеки таблоид на Острова, брюнетката става известна не само с ролята си в “Костюмари”, но и със собствен лайфстайл блог. 

Вече сме ви разказвали за стила на чаровната калифорнийка, пленила сърцето на принц Хари. Отличния вкус към модата Меган пренася и в дома си в Торонто, където живее заради снимките на сериала. Актрисата обожава да споделя кадри на любимите си кътчета от апартамента, като често на тях позират и двамата й верни спътници в живота – кучетата Богърт и Гай. 

От снимките, публикувани в Instagram-a на Маркъл, надзъртаме към комфортни пространства, обзаведени с много внимание към детайла. В дома й преобладават меките, пастелни цветове, а на тях ярко контрастират мебели от дърво, мрамор и метални детайли. Впечатление прави многото зеленина: актрисата се радва на собствена градина с барбекю, а в стаите виждаме саксийни растения и свежи цветя във вази, разположени на всяка свободна повърхност!

Ако Меган наистина планира да се пренесе в двореца Кенсингтън, заедно с Хари, ние нямаме никакво съмнение, че сама ще се заеме с дизайна на апартемента им. И ще се справи повече от прекрасно! Вижте защо:

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИНТЕРИОР

Интериор16 МАЙ 2019

Това ли си представяхте, когато чуете розов интериор?

Мисълта, която пазим само за детските стаи на момиченца, може да бъде изискана реалност

Интериор13 МАРТ 2019

Признанията на един сериен убиец на цветя

След Деня на жената винаги има останали много цветя. Те са красиви, но какво правим, когато не можем да се грижим за тях?

Интериор03 МАРТ 2019

Да живееш уютно в гараж е възможно

Тази двойка от Тексас успява да превърне гаража си в малък, но комфортен дом

Интериор10 ФЕВРУАРИ 2019

Тайната на уютния интериор в черно и бяло

Ако изберете тази класическа комбинация за дома си, добавете елементи, които ще отнемат от строгостта й