Living : Идеи за дома16 СЕПТЕМВРИ 2018

Не забравяйте да преоблечете и дома си за есента!

Освен гардероба и козметичния несесер, домът също заслужава да бъде преобразен за новия сезон!

Свещи в есенни цветове или с есенни аромати като ябълка и канела, борови иглички и т.н. Може да поставите няколко свещи като тези в прозрачна купа и да ги аранжирате със сухи листа.

Листа в рамка за снимки. Поставете някое свежо или вече изсъхнало листо между две стъкла, а рамката окачете на стена в светъл цвят. Ако нямате такава стена в дома си, може да поставите листото върху парче бял картон и така то да изпъкне още повече.

Есенния венец. Най-лесната опция би била да си купите готов венец, но ако имате време и желание, може и сами да си направите такъв. Необходими са ви платове в различни десени, есенни цветя (изкуствени), панделки и... много въображение!

Черната дъска. Ако рисуването ви се отдава, това е чудесна идея да внесете есенния уют в дома си. Есенните листа и тиквите са идеални за целта.

Ваза с есенни цветя и листа е най-лесния и бърз начин да поканите новия сезон у дома си. Добавете няколко клонки и смело смесвайте цветовете. Разбира се, може да изберете и изкуствени цветя и листа, за да запълните вазата.

Банерите са друга идея с която да преобразите дома си за есента. В повечето големи вериги магазини за детски играчки ще откриете много банери, но и сами може да си направите такъв с помощта на няколко парчета плат и горещо лепило.

Пуснете топлите есенни цветове и в дома си.

Есента е вече тук и най-вероятно сте се заели с подновяване на гардероба, промяна на бюти ритуалите и освежаване на прическата според последните есенни тенденции. Ако искате да прегърнете есента изцяло, то тогава не пренебрегвайте дома си.

За да приветствате новия сезон в дома си, не е необходимо да се отправяте към мебелния магазин и да търсите ново обзавеждане, което да отговаря на тенденциите при интериорния дизайн за есента.

В галерията ни сме подбрали няколко идеи за декорация, която както може да закупите, така и да направите сами. С малко въображение и много желание, есента ще се настани уютно и във вашия дом!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИДЕИ ЗА ДОМА

Идеи за дома14 ФЕВРУАРИ 2020

Достъпно и красиво освежаване на дома? Да, с детайли от ратан

Инстаграм се произнесе, че това ще бъде една от топ тенденциите на пролетта

Идеи за дома15 ЯНУАРИ 2020

Да почистим дома си без опасни химикали

Тези ароманти натурални средства правят чистенето по-безвредно и определено по-приятно

Идеи за дома11 ЯНУАРИ 2020

Как да намалим сметката за отопление през зимата

Тези разумни съвети ще ви помогнат да намалите разходите си, без да нарушавате комфорта си вкъщи

Идеи за дома08 ДЕКЕМВРИ 2019

Коледна украса с нещата, които вече имате у дома си

Какво можете да направите с няколко коркови тапи и копчета?