Living : Идеи за дома16 СЕПТЕМВРИ 2018

Не забравяйте да преоблечете и дома си за есента!

Освен гардероба и козметичния несесер, домът също заслужава да бъде преобразен за новия сезон!

Свещи в есенни цветове или с есенни аромати като ябълка и канела, борови иглички и т.н. Може да поставите няколко свещи като тези в прозрачна купа и да ги аранжирате със сухи листа.

Листа в рамка за снимки. Поставете някое свежо или вече изсъхнало листо между две стъкла, а рамката окачете на стена в светъл цвят. Ако нямате такава стена в дома си, може да поставите листото върху парче бял картон и така то да изпъкне още повече.

Есенния венец. Най-лесната опция би била да си купите готов венец, но ако имате време и желание, може и сами да си направите такъв. Необходими са ви платове в различни десени, есенни цветя (изкуствени), панделки и... много въображение!

Черната дъска. Ако рисуването ви се отдава, това е чудесна идея да внесете есенния уют в дома си. Есенните листа и тиквите са идеални за целта.

Ваза с есенни цветя и листа е най-лесния и бърз начин да поканите новия сезон у дома си. Добавете няколко клонки и смело смесвайте цветовете. Разбира се, може да изберете и изкуствени цветя и листа, за да запълните вазата.

Банерите са друга идея с която да преобразите дома си за есента. В повечето големи вериги магазини за детски играчки ще откриете много банери, но и сами може да си направите такъв с помощта на няколко парчета плат и горещо лепило.

Пуснете топлите есенни цветове и в дома си.

Есента е вече тук и най-вероятно сте се заели с подновяване на гардероба, промяна на бюти ритуалите и освежаване на прическата според последните есенни тенденции. Ако искате да прегърнете есента изцяло, то тогава не пренебрегвайте дома си.

За да приветствате новия сезон в дома си, не е необходимо да се отправяте към мебелния магазин и да търсите ново обзавеждане, което да отговаря на тенденциите при интериорния дизайн за есента.

В галерията ни сме подбрали няколко идеи за декорация, която както може да закупите, така и да направите сами. С малко въображение и много желание, есента ще се настани уютно и във вашия дом!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИДЕИ ЗА ДОМА

Идеи за дома10 МАЙ 2019

3-минутното почистване на дома

Дори и да е неприятно, ако е само по три минути на ден, нямаме толкова против нали?

Идеи за дома08 МАЙ 2019

Защо е толкова вредно да перем с омекотител

Най-добре да се отървете изцяло от този тип продукти, а хубавото е, че има с какво да ги замените съвсем лесно

Идеи за дома23 АПРИЛ 2019

10 идеи за красиви яйца с естествени бои

Боите за яйцата в магазините могат само да ни навредят, затова защо да не използваме естествените бои в природата?

Идеи за дома25 ДЕКЕМВРИ 2018

Коледа в черно и бяло

И без цветни лампички може да си създадете празнично настроение