Living : Идеи за дома31 ОКТОМВРИ 2017

Любимите ни моменти навсякъде около нас

Креативни идеи как да включим снимките си в интериора

Един от най-традиционните начини да придадем повече индивидуалност на личното ни пространство си остават снимките. 

Подредени върху полица в дневната, закрепени с магнит върху вратата на хладилника или поставени в рамка на нощното шкафче, любимите ни моменти, разпечатани на хартия, придават повече топлина и уют на всяко помещение. Един поглед към тези малки частици спомен моментално подобрява настроението ни, карайки ни отново да мечтаем за приключения или да планираме следващото събиране с приятели.

Освен по традиционния начин, снимките могат да участват в интериора на дома и в много по-оригинални декорации. Комбинирани в колажи и поставени в огромна рамка, прихванати с декоративни дървени щипки върху въженца над леглото или заемащи цяла стена в различни по големина и форма, но допълващи се рамки, са само част от идеите, които можете да реализирате сами.

В този забавен DIY проект на нас ни асистира най-малкият мнофункционален принтер HP DeskJet Ink Advantage 3785 (за повече информация относно твърденията, посетете сайта на HP тук). 

Екипът ни имаше възможността да тества принтера и неговото най-голямо предимство – възможността да разпечатаме любимите си снимки директно от телефона! Свързваме принтера със смартфона чрез Wi-Fi връзка, а след това е лесно като детска игра: избираме кадъра от галерията на камерата и натискаме Print.

Като едни истински виртуози на социалните мрежи нямаше как да не изпробваме и една любопитна екстра – приложението HP Social Media Snapshot. Както подсказва името му, този app ни дава възможност да принтираме снимките си по начина, по който сме ги обработили и публикували в интернет пространството. Свързахме го с профилите си в Instagram и Facebook, а от там избрахме още няколко кадъра. Редактирахме посланията и хаштаговете, добавихме къде и с кого сме били, и отново принтирахме.

С HP DeskJet Ink Advantage 3785 принтирахме върху фотохартия HP, която позволява да аранжираме снимките си веднага след принтирането им. Отлепяме фолиото на гърба на снимката, а след това я залепяме върху стената, вратата или хладилника в кухнята.

След като се сдобихме с любимите си спомени ни остана само едно – да вложим доза креативност и да ги превърнем в красива част от декорацията на всяка стая. Ако сме ви вдъхновили, в галерията по-долу ви даваме няколко идеи за интересни начини да комбинирате снимките, за да влязат те в ролята на акцент в интериора у дома. 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИДЕИ ЗА ДОМА

Идеи за дома25 ДЕКЕМВРИ 2018

Коледа в черно и бяло

И без цветни лампички може да си създадете празнично настроение

Идеи за дома23 ДЕКЕМВРИ 2018

Как да подредим празничната трапеза?

Всички правила за перфектна Бъдни вечер

Идеи за дома22 ДЕКЕМВРИ 2018

Коледната украса, която няма да ви струва и стотинка

Всичко необходимо се намира в дома ви

Идеи за дома15 ДЕКЕМВРИ 2018

8 начина домът ви да ухае на Коледа

Поканете празничното настроение с няколко ароматни хитринки