Living : Гост автори : Мода : Тенденции14 СЕПТЕМВРИ 2017

Любимият непретенциозен пуловер

Нашият гост блогър Милена Витанова разкрива формулата на небрежния шик тази есен

Модните блогъри са толкова добри в това, което правят, защото умеят да пренасят горещите тенденции от модния подиум в реални живот. И го правят с финес!

Тази есен любимият тренд на нашия гост блогър Милена Витанова от Mimi’s Fashion Moments е пуловерът. Онзи, който носим в ежедневието си, у дома, през уикенда. Практически навсякъде! Защо е влюбена в него? Ето какво казва тя:

Есента настъпва с широки крачки и на удобни обувки. А най-удобната дреха за есента си остава добрият стар, мек и практичен пуловер. Всички го носят! През годините много дрехи претърпяват модни промени в стила, кройката и посланието, което носят, но той е точно онази, същата дреха, която помня от детството. И сега продължава да носи енергията на младостта.

Спортен, удобен, красив, дискретен или не толкова, подходящ за всяка възраст и нрав, памучният пуловер е най-актуалната и предпочитана дреха през есенните месец, когато температурите започват да падат. Точно сега е прекрасният момент да потърсите своя мек и топъл пуловер. Всички брандове вече са заредили своите есенно-зимни колекции и изборът е повече от голям. Задължително е обаче пуловерът да бъде свободен и с дължина, закриваща дупето. Да бъде от качествена материя, която наистина  може да ви донесе “гушкаво” усещане…

Най-добрата комбинация за уютна и непретенциозна визия през есенните уикенди е да облечете деним, ниски спортни обувки или модерни ботуши и да се сгушите в широк и топъл пуловер.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОСТ АВТОРИ

Гост автори08 МАРТ 2018

Бохемската романтика на Денина Мартин

Miss Bloom предизвика модния блогър да изрази себе си чрез колекцията на Thomas Sabo

Гост автори08 ЮЛИ 2017

Лесни десерти за деца (и не само!) за летните жеги

Нашият гост блогър Милена Витанова ни приготвя вкусни и полезни изкушения

Гост автори12 МАЙ 2017

11 неща, които да вземете на круизно пътешествие

Нашият гост блогър Милена Витанова дава насоки за най-важното, което да добавите към багажа си

Гост автори06 АПРИЛ 2017

Визия "грим без грим" от Милена Витанова

Представяме ви новия ни гост блогър и нейния make-up урок за най-актуалната визия този сезон