Астро Мания : Хороскопи01 ФЕВРУАРИ 2018

Какво да очакваме през февруари

Динамичен месец за кариерата при Телците, проблеми във връзката за Скорпионите

Бъдете уверени в следващите дни, действайте със самочувствие в сферата на любовта и всичко ще се подреди по начина, по който искате. Не се колебайте да се отървете от хора и ситуации, които не ви устройват.

Без значение дали имате връзка, или не, отпразнувайте не само Деня на влюбените, но и целия месец. Обърнете внимание на парите, защото ако на любовния фронт действате с размах и самоувереност, финансовото ви положение може да се поразклати.

Ето какво да очаква всеки знак в следващите дни:

ОВЕН

Любов: Нови лица навлизат в живота ви, отърсвайки ви от рутината на всекидневието. Февруари е един от най-еротичните месеци за вас. Опитайте се да прекарате повече време с любимите си хора. Ако сте в проблемна връзка, ще имате спешна нужда да поправите нещата.
Кариера и финанси: Планирайте следващата си стъпка и финансовата си сигурност. Бъдете търпеливи до март и доходите ви ще се подобрят.
Здраве: Внимавайте за дребни инциденти от всякакво естество.

ТЕЛЕЦ

Любов: В емоционален план не се очертават грандиозни събития този месец. Комуникацията с половинката ви се очертава да е трудна. Изпитвате нужда да се уверите дали това е точният човек. Ако не сте обвързана, не отказвайте покани от приятели, може да се запознаете с нов човек.
Кариера и финанси: Фокусирани сте върху кариерата. Атмосферата ще е напрегната и динамична, но не се притеснявайте – бързо ще се адаптирате към промените, които настъпват в професионалната сфера. Финансите ви са доста намалели, така че внимавайте за какво и колко харчите.
Здраве: Не обръщате внимание на здравето си – поправете това.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

БЛИЗНАЦИ

Любов: Този месец ще ви се наложи да се заемете с належащите задачи, като това да “поправите” грешното в живота ви в момента. Започва период, който ще определи дали да подновите брак/връзка или да сложите край. Самотните представители на зодията имат шанса да срещнат половинката си след средата на месеца.
Кариера и финанси: Февруари е много важен месец за професионалното ви развитие, нови възможности ще предопределят следващия ви ход. Възможно е напрежение след 15-ти, така че внимавайте какво правите тогава.
Здраве: Пазете нервната си система.

РАК

Любов: Месецът обещава интересно развитие на любовния ви живот, важно е да откриете баланс между логиката и емоциите. Обърнете внимание на позитивното, което ви предлага връзката ви и не се страхувайте да се впуснете в нова, страстна любов, ако това ви се иска.
Кариера и финанси: Възможно е да се появят спънки, които ще отложат плановете ви. Не се страхувайте от трудностите в комуникацията, но се постарайте да организирате по-добре графика си.
Здраве: Опитайте да бъдете възможно най-спокойни и не се ядосвайте.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Хороскопи13 АВГУСТ 2018

Седмичен хороскоп за 13 - 19 август

Близнаци и Раци да внимават в отношенията с близки и колеги

Хороскопи06 АВГУСТ 2018

Седмичен хороскоп за 6 - 12 август

Телците да се отдадат на хобитата си, Девите да се впуснат в неизвестното

Хороскопи01 АВГУСТ 2018

Много любов и еротика за всички зодии през август

Близнаците и Водолеите да се оглеждат - този месец ще срещнат своята половинка

Хороскопи30 ЮЛИ 2018

Седмичен хороскоп за 30 юли - 5 август

Раците да оправят всички конфликти с половинката, Рибите да се отдадат на купони