Рецепти : Лесни рецепти01 НОЕМВРИ 2012

Яйчени хапки

Могат да бъдат за предястие, а с филийка препечен хляб и чаша червено вино – защо не и лека вечеря.

Могат да бъдат за предястие, а с филийка препечен хляб и чаша червено вино – защо не и лека вечеря.

Продуктите, които използвахме:

6 яйца
червен пипер
80 грама сирене
половин кофичка майонеза
черен пипер
сол
1с.л. кисело мляко

Яйцата се сваряват, обелват и нарязват на половинки. Жълтъците се отделят и се намачкват в отделна купа. Към тях се прибавят натрошеното сирене, подправките, киселото мляко и майонезата. Бърка се до получаването на хомогенна смес. Плънката се изспива в белтъците, отгоре се поръсва с червен пипер и се слага стръкче магданоз за украса.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛЕСНИ РЕЦЕПТИ

Лесни рецепти10 ДЕКЕМВРИ 2019

Трюфели с крема сирене и зрънца от нар

Нестандартна и впечатляваща разядка за вашите гости

Лесни рецепти07 ДЕКЕМВРИ 2019

Топли напитки за студени зимни следобеди

Сладкото удоволствие си струва допълнителните калории!

Лесни рецепти05 ДЕКЕМВРИ 2019

С какво да поднесем младото божоле

Това е едно от най-сговорчивите вина, когато става дума за съчетаване с подходящи храни

Лесни рецепти01 ДЕКЕМВРИ 2019

7 здравословни рецепти за всеки ден от седмицата

Лесен ориентир за бързи вечери през цялата седмица