Рецепти : Food news : Игри04 МАРТ 2015

Подаряваме ви изискана вечеря за 8-ми март!

Ето как да спечелите наградата, осигурена от ресторант Petru’s

Подаряваме ви изискана вечеря за 8-ми март!

Ресторант Petru’s и MissBloom.bg правят най-добрия подарък на българските дами по повод 8-ми март. 

Вечните джентълмени, мечтаните от всяка жена типове кавалери оживяват в София по повод 8 март. Като комплимент с намигване към всички дами персоналът на столичния ресторант Petru’s се превъплъти в различни роли за специална фотосесия по повод предстоящия празник.

Декор на кампанията станаха седемте тематични зали на Petru’s, които са и първоизточникът на спонтанната идея, че всяка дама, освен любим кавалер, има и свой собствен вкус, любим аромат и уникални предпочитания.

Затова самите персонажи са събирателни образи на неостаряващите, вечните джентълмени.

Подаряваме ви изискана вечеря за 8-ми март!
Лошото момче, Артистът, Самураят, Бохемът, Аристократът, Съпругът-мечта и Хлапакът
Сред тях се отличават Артистът, вдъхновен от Франк Синатра, който е способен да разтопи всяка дама, превръщайки я в своя муза; Бохемът, за когото най-важно е изобилието от светлини, аромати и вкусове, и който е готов да сподели всичко това със своята избраница; Лошото момче и харизматичното му излъчване, което едновременно плаши и привлича като магнит представителките на нежния пол; Аристократът, който не би могъл да предложи на своята дама нищо по-малко от най-доброто: интимна атмосфера, лукс и романтика; Самураят – екзотичен и с уникална визия за света, в който ще потопи своята любима. Съпругът-мечта пък е добрият баща, въплъщаващ сигурността, спокойствието и опората, от които всяка се нуждае. Хлапакът пък е готов да забавлява своята дама през цялото време и да й даде най-ценното – усмивка.

Именно усмивки ще огреят лицата на всички дами, които изберат Petru’s в празничната осмомартенска вечер. Разбира се, собственикът и главен готвач на ресторанта Петър Янков се е погрижил да задоволи и най-изтънчения вкус със специално 4-степенно меню, включващо авторски ястия. Допълнение към него ще бъдат и множество малки удоволствия – специален welcome drink шампанско, комплименти, подаръци, различно преживяване във всяка от шестте тематични зали на ресторанта и още много изкушения във формата на украшения.

Какво трябва да направите, за да спечелите специална празнична вечеря за двама, на стойност 120 лв., в Деня на жената 8-ми март?

Под публикацията във Facebook страницата на MissBloom.bg споделете с нас кой е вашият кавалер: Лошото момче, Артистът, Самураят, Бохемът, Аристократът, Съпругът-мечта или Хлапакът? 

Чрез жребий ще определим една от вас, която ще се радва на изискан празник, в компанията на своята половинка. Срокът за участие е петък (06.03), а победителят ще бъде обявен в събота (07.03). Успех!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА FOOD NEWS

Новата напитка на лятото, която ще измести кафето
Food news19 ЮНИ 2019

Новата напитка на лятото, която ще измести кафето

Запознайте се с мексиканската студена напитка хорчата

3 храни, които не осъзнавате, че приготвяте по грешен начин
Food news14 ФЕВРУАРИ 2019

3 храни, които не осъзнавате, че приготвяте по грешен начин

Става дума за доматите, картофите и броколите

6 мита за готвенето, в които да спрете да вярвате
Food news16 ЯНУАРИ 2019

6 мита за готвенето, в които да спрете да вярвате

И не, водата не завира по-бързо като добавите сол