Джесика Бийл: Тренировките ме спасяват в ежедневието

Актрисата споделя как е открила баланса в живота си

Джесика Бийл винаги е била пример за една успешна жена – със страхотна кариера и още по-прекрасно семейство. Но как успява да намери баланса между работата и семейния уют с половинката й Джъстин Тимбърлейк и сина им Сайлъс?

Актрисата се кълне, че редовните тренировки са спасение за психиката й в забързаното ежедневие. “За мен дори и 30 минути упражнения или четене на книга са прекрасни моменти. Мои,” споделя Джесика пред Entertainment Tonight. Тя обаче с тъга заяви, че в последно време много й липсва да си има тихо кътче у дома, където да седи, увита в одеяло и с чаша чай в ръка.

Джесика тренира по програма, изготвена от звездния фитнес инструктор Джейсън Уолш, който я подготвя за ролята й за лентата Blade Trinity. Тя тренира по 1 час 6 пъти седмично – 3 дни кардио тренировки и 3 дни силови. Освен това тя обича да тича на открито, да практикува бойни изкуства и кикбокс. Тренира и с медицинска топка.

Джесика Бийл променя силовите си упражнения всяка седмица. Понякога се фокусира върху една част от тялото като раменете, например. Друг път тренира едновременно противоположни части на тялото като гръден кош и гръб, бицепси и трицепси, квадрицепси и прасци. Тя набляга на леките тежести с повече повторения, за да изгаря повече мазнини, а не да трупа мускулна маса.

Разбира се, едно от най-важните неща е хранителният режим. Актрисата споделя, че се опитва да избягва три групи храни – съдържащи глутен, пшенични и млечни продукти. “Моето храносмилане е по-добро, самата аз се чувствам по-добре, имам повече енергия… Аз просто се опитвам да се храня здравословно”, споделя Бийл. Актрисата допълва, че съпругът й Джъстин Тимбърлейк също следва този режим. “Ние всички се храним здравословно, тоест опитваме се да го правим. Сайлъс е дете, така че той понякога не желае да яде броколи или спанак и му позволяваме например паста или пържени картофи”, разкрива още Джесика. Тя бърза да допълни, че задължително имат и т.нар. свободни дни, в който вкъщи се глезят с бисквити или пица.

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Фитнес24 СЕПТЕМВРИ 2018

Дженифър Лопес е с тяло на момиче

Звездата изглежда точно така на снимката, на която позира с оранжев бански

Фитнес20 СЕПТЕМВРИ 2018

Упражнения за дупе и бедра от Маги Сидерова (видео)

Ефективно стягат и оформят

Фитнес16 СЕПТЕМВРИ 2018

Любимите упражнения на Шер за перфектна форма

Певицата разкри как поддържа тялото си на 72-годишна възраст

Фитнес10 СЕПТЕМВРИ 2018

Как точно спортът преобразява тялото ни

В началото на новия сезон може да се радвате на крепко здраве, но само ако сте се погрижили за тялото си