Рецепти : Основни ястия11 ОКТОМВРИ 2017

Домашният хляб вече с био брашно

София Мел пуска нова серия биологично чисти продукти

Няма нищо по-хубаво от аромата на домашно изпечен хляб, а в последните години ние все повече държим на биологично чистите продукти, които ни гарантират здраво тяло и прекрасна визия.

Вече ще можем да приготвяме любимите си домашни печива с пшенично, ръжено или брашно от лимец, произведени от австрийски био сертифицирани житни култури. Защото София Мел разширява своето портфолио с изцяло нова серия 100% био брашна – София Мел БИО.

Брашната София Мел БИО се произвеждат по най-високи стандарти в био мелница в Австрия, отговаряща на изискванията на ЕС за био продукти и на Асоциация БИО Австрия. Използват се 100% биологично чисти продукти, като всеки етап от производството протича под непрекъснат, стриктен контрол. Специална многостепенна система за отделяне на семената гарантира както произхода на брашното, така и високото качество на продуктите през целия цикъл на производство – от зърното до магазина.

С био брашното от пшеница, ръж и лимец можем да приготвим всякакви сладки и солени изкушения – хляб, питки, мъфини, бисквити и други. Печивата, приготвени с био брашно, осигуряват не само вкусно, но и балансирано и разнообразно меню.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ОСНОВНИ ЯСТИЯ

Основни ястия17 ЮЛИ 2018

Крехко пиле със спаначено песто

Изключително бърза и лесна за направа рецепта

Основни ястия13 АПРИЛ 2017

Бърза великденска пита

Опитайте това празнично изкушение, с което да смаете гостите си

Основни ястия11 АПРИЛ 2017

Пълнени хлебчета

Една по-различна рецепта, която ще ви накара да блеснете пред гостите си

Основни ястия31 ДЕКЕМВРИ 2016

Баница с късмети за Новогодишната трапеза

Ето нашето предложение за празничната вечер