Здраве & Фитнес : Фитнес08 НОЕМВРИ 2017

Добре оформени гърди само с няколко упражнения

Изпълнявайте програмата поне два пъти седмично за бърз резултат

Легнете с лице на горе върху пейка, като ръцете ви са изпънати високо над тялото, а във всяка от тях имате по една гиричка. Сгънете ръцете си, докато се доближат максимално го гръдния ви кош, а след това ги изпънете в изходното положение. Повторете 10 пъти и след това минете към упражнение 2.

Застенете в изходно положение, както е показано на първата картинка. Спуснете се надолу, докато гръдния ви кош почти докосва пода, a горната част на ръцете се пада под ъгъл от 45 градуса от торса. Направете кратка пауза, след това се върнете в изходно положение. Повторете упражнението 10 пъти, а след това починете за 2 минути.

Седнете на пейка, която може да се регулира, за да осигурите наклон от 15-30 градуса за кръста, докато краката ви трябва да са здраво стъпили на пода. Повдигнете гиричките нагоре с изпънати ръце, като трябва да застанат точно на нивото на раменете ви. Бавно спуснете ръцете надолу, докато не стигнат до гръдния кош. Повторете 10 пъти.

Легнете на равна пейка. Вдигнете ръцете нагоре както е показано, като трябва да са съвсем леко сгънати в лактите. Като запазите сгъването, спуснете ръцете си, разперени настрани, докато се изравнят с нивото на тялото. Запазете сгъването и ги върнете в изходно положение. Направете 10 повторения и починете две минути. След това повторете 3-то и 4-то упражнение отново.

Не винаги скалпелът е средството да се сдобием с добре оформени гърди. Това може да се постигне и с помощта на упражнения.

Тренирайки мускулите на гърдите, те ще изглеждат видимо по-стегнати. Това е един чудесен натурален начин да подобрите вида на бюста си. Разбира се, няма как от чашка А да преминем в чашка B. Но е необходимо да отбележим, че ако не трнираме тази зона от тялото, тя ще се отпусне и ще изглежда не по начина, който ни се иска.

5 навика, които саботират стегнатите гърди

Основният момент при тренировките на гърдите е използването на тежести. А следните няколко упражнения са най-важните за тази зона. Изпълнявайте си поне два пъти седмично, като използвате възможно най-тежките гирички, с които можете да тренирате.
Ето как:

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ФИТНЕС

Фитнес24 СЕПТЕМВРИ 2018

Дженифър Лопес е с тяло на момиче

Звездата изглежда точно така на снимката, на която позира с оранжев бански

Фитнес20 СЕПТЕМВРИ 2018

Упражнения за дупе и бедра от Маги Сидерова (видео)

Ефективно стягат и оформят

Фитнес16 СЕПТЕМВРИ 2018

Любимите упражнения на Шер за перфектна форма

Певицата разкри как поддържа тялото си на 72-годишна възраст

Фитнес10 СЕПТЕМВРИ 2018

Как точно спортът преобразява тялото ни

В началото на новия сезон може да се радвате на крепко здраве, но само ако сте се погрижили за тялото си