Beauty11 МАРТ 2019

“В средата на 40-те си години имах рак, бях продала бизнеса си… Изгубих своята идентичност”

Даян фон Фюрстенберг говори за най-трудната си възраст, заедно с още успели жени

Коя е най-трудната възраст в живота на една жена?

Отговорът е различен за абсолютно всяка от нас. Но каквато и да е съдбата на една жена, няма как тя да не преминава и през тежки моменти. И когато ги споделяме, това ни дава кураж, че рано или късно трудното свършва.

Пред The Coveteur Даян фон Фюрстенберг и още няколко успешни жени споделят коя е била най-трудната възраст за тях досега.

Даян фон Фюрстенберг, дизайнер: 

“Средата на 40-те ми години бе най-лошото време за мен. Бях продала бизнеса си… Изгубих своята идентичност. Имах рак.”

10 признака на емоционалната зрялост

Анна Шефийлд, дизайнер на бижута:

“От много ранна възраст си фантазирах за това каква ще бъда като голяма. Така че за мен порастването беше интересно приключение, от устрема на 20-те, успехите на 30-те до 40-те, в които се намирам в момента и в които съм все по-фокусирана върху себе си. Но тийнейджърските ми години бяха тежки. Да живея по чужди правила не е за мен. Винаги има някакви правила за това как трябва да говориш, как трябва да изглеждаш, как трябва да се обличаш. За мой късмет, имам невероятна майка, която през цялото време се стараеше да ме накара да се чуствам добре в кожата си и да вярвам в мечтите си.”

Джейн Франсис, дизайнер:

“20-те ми години бяха най-трудни. Все още нямах ясна представа накъде да поема в кариерата си и се чувствах под голям натиск, че трябва да си изясня всичко на момента. С времето си дадох сметка, че никога няма как да си изясниш всичко напълно и че понякога нешата просто се случват по своя собствена логика.”

Гениално простички ритуали за по-добър живот

Вики Фрийман, ресторантьор:

“Най-лошият момент в живота ми беше, когато бях на 30 години. Разделих се с приятеля ми, с когото бяхме заедно 10 години, в кариерата си също бях ударила дъното. Работих като барманка в едно отвратително място на 57-ма улица, където освен това сама миех всички чаши, а средната възраст на клиентите беше 75 години. Бях много депресирана”.

Роуз-Мари Суифт, основател на RMS Cosmetics:

“Не мога да посоча само една възраст, на която ми е било трудно. Много пъти в много различни възрасти съм минавала през предизвикателства. В младостта си срещах трудности, в зряла възраст също. Никой не е казвал, че животът ще бъде лесен, това е сигурно.”

15 цитата от Карл Юнг, които ще ви помогнат да разберете себе си

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Коса16 АВГУСТ 2019

Петте най-добри домашни терапии за здрава и красива коса

От маска с мляко и мед до спрей против наелектризиране, всички са тук!

Коса15 АВГУСТ 2019

Тайните на Камила Коелю за красива прическа през лятото

Бразилския бюти влогър ни дава ценни съвети за красива прическа през горещите дни

Beauty новини14 АВГУСТ 2019

Селена Гомес се присъедини към отбора на певиците с бюти линии

Звездата работи върху бюти марка на нейното име