Beauty18 ЮЛИ 2019

Успокойте се с йога, преди да се върнете в офиса

Няколко пози, които ще ви помогнат да се фокусирате

Преди да се завърнете в офисаслед като сте били на почивка, помогнете си да се адаптирате като успокоите ума си и се фокусирате. Йога може да помогне.

Връщането към работната хектика, след като сме мързелували, слушайки шума на вълните, не е лесно за никого.

Имаме нужда да направим прехода плавен. Да се погрижим за тялото си, да се раздвижим, да успокоим и насочим правилно мислите си. Няколко йога пози действат много добре в този момент.

Отделете няколко минути за тях, а ето и кои са те и защо ви ги препоръчваме:

Планина:

Тази лесна за изпълнение поза дава усещане за стабилост и е много подходяща, ако се чувствате изтощени след пътуване, особено след дълъг полет.

Дърво:

Позата работи много успешно за баланс, не само физически, но и на ментално ниво. Фокусирайте се върху това усещане, докато дишате дълбоко.

Орел:

Ще подобрите баланса и концентрацията си в тази поза. “Орелът” има и детоксикиращ ефект и подобрява храносмилането, което често страда, когато сме стресирани.

Войн III:

Още една поза, която подобрява баланса, както и цялостната координация. Войн 3 също така укрепва цялата задна част на тялото: мускулатурата на краката, дупето и гърба. Особено полезно след дълъг път, както и ако прекарвате много време на бюро.

Труп:

Препоръчителна за завършване на различните йога практики. Целта е да се освободи всякакво остатъчно напрежение в мускулите и да се постигне пълен покой на ума. Заредете душата си положително, като се потопите в приятните спомени от лятото и се почувствате изпълнени с енергия и позитивизъм.

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Грим20 АВГУСТ 2019

Магията на класиката в грима, от CHANEL

Черното и бялото - това е абсолютът на CHANEL, напомня глобалният криейтив директор на грим подразделението на марката Лучия Пика

Коса19 АВГУСТ 2019

Няколко вариации на най-популярната прическа сега

Прическата, разделена с централен път, официално се завърна

Коса16 АВГУСТ 2019

Петте най-добри домашни терапии за здрава и красива коса

От маска с мляко и мед до спрей против наелектризиране, всички са тук!

Коса15 АВГУСТ 2019

Тайните на Камила Коелю за красива прическа през лятото

Бразилския бюти влогър ни дава ценни съвети за красива прическа през горещите дни