Beauty27 НОЕМВРИ 2018

Целите, които всяка жена си заслужава да преследва през 2019

Направете живота си по-добър

В края на годината няма как да избягаме от разносметката за изминалите месеци и да помислим какво можем да променим към по-добро.

А няма нищо по-хубаво и мотивиращо от това да си набележиш цели, които са напълно реални и постижими. Днес набелязваме няколко неща, които са изпълними и биха направили живота на всяка жена по-добър.

Вдъхновете се и действайте, момичета!

Започнете да учите нов език

Това е нещо, което ще ви направи по-конкурентни и ще разшири хоризонтите ви. проучете кои езици са най-търсени в момента и опитайте, като даже не е задължително да харчите пари за това – онлайн може да си намерите достатъчно системи за самообучение за сваляне.

Направете план за спестяване

Независимо какви са доходите ви, все има някакъв ненужен разход, от който да се откажете. Започнете да ходите повече пеша, спрете/ намалете цигарите и/ или излизанията в петък, пестете от маникюр и фризьор – каквото и да е, но си поставете някаква цел и заделяйте пари за нея според възможностите си. Може да е предсрочно изплащане на кредита или просто хубаво палто. Но усещането за цел и удовлетворението после си струват, повярвайте.

Погрижете се за тялото си

Не говорим за диети! Става дума за това да обикнете тялото си и да му отделяте време. Това е единственото тяло, което ще имате до края на живота си. Помислете за всички прекрасни неща, за които ви служи. Намерете време за спорт, правете си масажи със суха четка, нанасяйте богати масла за тяло. Всичко това ще подобри неимоверно много самочувствието ви.

Четете повече

Четенето е един от най-невероятните и същевременно достъпни начини да станем по-интелигентни, да подобрим културата си, да развием емпатията си, както и професионалните си умения. Четете повече. Ако не всеки ден, то през ден-два отделяйте по половин час за това. И не се ограничавайте само с един жанр.

Излезте от мрежата

Намалете времето, което прекарвате онлайн. Безцелното ровене в социалните мрежи и гледането на смешни видеа в YouTube може да бъде пристрастяващо и да започне да изяжда безценно време, което иначе може да посветите на бизките си хора или да се самоусъвършенствате. Поставете си за цел да излизате от мрежата за по-дълго време. Вечер след работа и през уикендите ограничете до минимум използването на смартфона си. Обещаваме ви, че това само по себе си ще направи живота ви по-добър.

Пет дни без Фейсбук правят чудеса за душата

Действайте на принципа на веригата

Всеки човек има задължения, които не са му приятни. Ако ви виси нещо такова на главата, не отлагайте, а се справяйте на принципа на веригата. Не очаквайте да отхвърлите цялата работа наведнъж, а всеки ден й отделяйте по 20-30 минути. Ще видите, че за няколко седмици резултатът ще е удивителен. Това не е много време в рамките на деня и няма да ви уплаши. Но дългосрочно ще имате осезаем напредък.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BEAUTY

Съвети & тенденции22 НОЕМВРИ 2019

Как дерматолозите се грижат за собствената си кожа?

6 дерматолога разкриват какви са тайните им за красота

Beauty новини21 НОЕМВРИ 2019

Нина Добрев е новата муза на Dior Beauty

Актрисата разкри няколко от нейните любими бюти трикове и продукти фаворити

Beauty20 НОЕМВРИ 2019

Идеи за подаръци за бюти любители

Новите продукти от Essence директно се включват в шопинг листа ни

Съвети & тенденции20 НОЕМВРИ 2019

Бюти рутината на Оливия Уайлд за кожа, склонна към акне

Продуктите, които тя използва, са създадени единствено с природосъобразни съставки