Трикът на Дженифър Анистън за винаги перфектното й червило

Споделен от гримьора й

Ако избягвате да слагате червило, притеснявайки се, че ще се размаже след първото ви кафе, Дженифър Анистън има какво да ви сподели, което със сигурност ще промени грим рутината ви завинаги.

Гримьорката на звездите Джилиан Демпси (съпруга на актьора Патрик Демпси) в своя Instagram споделя снимки на известните, с които работи. На една от тях виждаме и самата Джен, която на устните си има залепена салфетка или оризова хартия. Разбира се, целта й е да попие излишната текстура на червилото и да остави устните сякаш са естествено гримирани с помощта на пръсти.

В текста към снимката си, Джилиан пише: „Ето как подготвяме дълготрайното червило да не „прокървява“. Обикновено червилото се „изплъзва“ към ъгълчетата на устата, тъй като поглъща себума от кожата и се втечнява допълнително. Тъй като не желаем това да се случва, лесно можем да отнемем силата му на поглъщане с помощта на лек допир върху него на обикновена салфетка.

Дженифър Анистън поддържа перфектна кожа със смутита

Очевидно Дженифър го прави перфектно.

 

Талула Демпси

Всъщност Джилиан е научила на този трик и красивата си дъщеря Талула, която очевидно е наследила красотата на родителите си.

Джилиан Демпси с дъщеря си Талула

Завръщането на Дженифър Анистън след развода 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции15 ЯНУАРИ 2020

Пролет 2020: Деликатни и елегантни нови цветове за нокти

Всички харесваме класическия маникюр в ярко червено. Но през новия сезон тенденцията ни изкушава да поемем в нова посока!

Съвети & тенденции13 ЯНУАРИ 2020

Тестването на много нови продукти - вредно за кожата

И още грешки, които могат да ви състарят