Три интересни бюти #хаштага

Те разчупват стереотипа на грим визиите в Instagram

Словосъчетанието „Insta Beauty“ с годините на съществуването си в социалните мрежи е придобило специфично значение.

Асоциира се с филтри, изглаждащи кожата, напластяване на грима, определен ъгъл на снимане и различни други конвенционални ценности, от които честно казано се уморихме. Instagram дава възможност да се абонирате за хаштаг, обединяващ публикации по интересуваща ви тема. Смисълът е да се вдъхновяваме и да повишаваме самочувствието си.

Избрахме три хаштага, които са сред най-интересните и следваните.

#powerofmakeup

“Силата на грима“ е една от най-забележителните общности, създадена от кралицата на напластяването в грима Nikkietutorials. Тя привлича всички, които не приемат лесно лицето си „голо“ и предпочитат да създават чудеса от грим по него. Под този хаштаг различни хора споделят грим, който ги вдъхновява и разказват откровено за емоцията, която провокира в тях това преобразяване.

Защо френските момичета пропускат коректора

#beautybeyondsize

Този хаштаг е роден от експанзията на движението бодипозитив в Instagram. Ако лъскавият вид на plus-size моделите все още ви обърква, абонирайте се за #beautybeyondsize, за да се убедите, че визията е близо до реалността. Блогърките, които участват в този социален флашмоб, са обикновени потребителки на социалната мрежа и разказват за това колко всъщност харесват извивките си. Един добър начин да погледнете с други очи на обсебващия ни култ към хармонията.

#pridemakeup

През летните месеци в много държави се провеждат гей паради, а с тях се раждат и цели микродвижения в Instagram, посветени на красотата и стила: обикновени мъже и жени споделят елементи от подготовката на празника. Традиционният за прайда грим е в цветовете на дъгата, но не се ограничава в тази гама. Под хаштага #pridemakeup може да откриете не само грим за парада, но и много нестандартни предложения на представителите на общността.

Beauty уроците, които научихме от Джаки Кенеди

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции25 ЯНУАРИ 2020

Откривате ли нещо необичайно в новия тренд в маникюра

На първи поглед - страхотен маникюр с интересен дизайн. Но пък на втори поглед....

Съвети & тенденции15 ЯНУАРИ 2020

Пролет 2020: Деликатни и елегантни нови цветове за нокти

Всички харесваме класическия маникюр в ярко червено. Но през новия сезон тенденцията ни изкушава да поемем в нова посока!