Beauty : Съвети & тенденции15 ДЕКЕМВРИ 2016

Този малък трик ще преобрази фон дьо тена ви

Разберете как да постигнете перфектната визия и да прикриете всички несъвършенства

Макар непрекъснато да даваме сериозни суми за скъп фон дьо тен и да прилагаме какви ли не техники за нанасянето му, така и не успяваме да постигнем перфектността, която демонстрират beauty блогърките и гримьорите.

Ние разкрихме тяхната тайна и бързаме да ви я споделим. Тя се крие в един малък трик, който коренно преобразява фон дьо тена и начина, по който той стои на кожата. За целта трябва да добавите към него една-две капки масло. Ако вашата кожа обаче е по-суха, то може да добавите още капка-две, за да не изсъхва. Това е особено валидно през студения сезон.

По този начин не само ще се радвате на перфектно покритие, но и ще добавите полезни за вашата кожа хранителни вещества и ще задържите влагата. Не се притеснявайте, няма шанс лицето ви да изглежда по-мазно, затова заложете на правилните масла, като масло от жожоба, арган или от дървото marula.

Добавяйки масло към вашия течен фон дьо тен, ще забележите и, че ви е необходимо по-малко количество от продукта и ще ограничите времето за неговото нанасяне, защото той с лекота ще се слее с кожата ви. Друг важен момент е, че по този начин много по-лесно ще успеете да прикриете всички несъвършенства по кожата.

Ето как да постигнете перфектната визия:

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции18 АПРИЛ 2019

Звезди без грим, открийте разликите

Или снимките, които доказват, че никой не е съвършен и трябва да бъдем по-добри към себе си

Съвети & тенденции17 АПРИЛ 2019

Станал е гаф с изкуствения тен, ами сега?

Ето как да поправим най-честите грешки, които може да се появят с изкуствения тен

Съвети & тенденции09 АПРИЛ 2019

Грижа за женската красота според лунния календар

Ето кога да се погрижете за различните части от бюти рутината си.