Тайните за красота на Кендал Дженър

Тя обожава опушения грим в кафяво, пие много вода и мрази кардио упражненията

Кендал Дженър е една от най-красивите млади звезди в момента, затова се “поровихме” в козметичния й несесер и разучихме как поддържа визията си.

Независимо дали й симпатизирате или не, Кендал притежава невероятна естествена красота. Освен това, тялото и кожата й са винаги в отлична форма.

Няма да ви изненадаме ако кажем, че от най-ранна възраст Кендал полага редовни грижи за себе си. “Сестрите ни са доста по-големи от мен и Кайли и още когато бяхме малки все ни повтаряха никога да не си чоплим лицата, да ги почистваме редовно и да нанасяме околоочен крем”, казва Кендал.

Kendall 2

Самата тя почиства кожата на лицето си поне 2-3 пъти на ден. “Нямам проблем да изляза навън без грим, но обикновено слагам малко фон дьо тен и спирала, колкото да се почувствам по-добре”, споделя Кендал, която определено е най-естествената от клана Кардашиян/ Дженър.

“Не обичам много да експериментирам. Обожавам опушения грим в кафявата гама”, добавя тя. Топмоделът издава, че когато се приготвя за излизане, обича да си пуска денс музика от 90-те. “Знам всяка една дума ор Hypnotize на Biggie наизуст!”

В тренировките си Кендал залага на упражнения за дупе, като кляканията. Мрази да прави кардио, макар че понякога се насилва. “Предпочитам да си стоя на едно място и да вдигам някакви тежести”, казва тя.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини26 ЯНУАРИ 2020

Чанинг Тейтъм и Джеси Джей за първи път заедно на червения килим

Двойката, която рядко виждахме заедно дори по улиците, се появи ръка за ръка на две събития

Горещи новини26 ЯНУАРИ 2020

Риана се е върнала при Дрейк?

Вече 11 години двамата имат сложни отношения, които ту прекъсват, ту привличането пламва отново

Горещи новини25 ЯНУАРИ 2020

Разводът накарал Адел да отслабне

Нейната бивша лична треньорка разказва през какво е преминала 31-годишната поп звезда

Горещи новини25 ЯНУАРИ 2020

Джеси Джей е по-красива от Джена Дюан, заяви в прав текст Чанинг

Актьорът защити приятелката си от хейтъри