Тайните за красота на Кендал Дженър

Тя обожава опушения грим в кафяво, пие много вода и мрази кардио упражненията

Кендал Дженър е една от най-красивите млади звезди в момента, затова се “поровихме” в козметичния й несесер и разучихме как поддържа визията си.

Независимо дали й симпатизирате или не, Кендал притежава невероятна естествена красота. Освен това, тялото и кожата й са винаги в отлична форма.

Няма да ви изненадаме ако кажем, че от най-ранна възраст Кендал полага редовни грижи за себе си. “Сестрите ни са доста по-големи от мен и Кайли и още когато бяхме малки все ни повтаряха никога да не си чоплим лицата, да ги почистваме редовно и да нанасяме околоочен крем”, казва Кендал.

Kendall 2

Самата тя почиства кожата на лицето си поне 2-3 пъти на ден. “Нямам проблем да изляза навън без грим, но обикновено слагам малко фон дьо тен и спирала, колкото да се почувствам по-добре”, споделя Кендал, която определено е най-естествената от клана Кардашиян/ Дженър.

“Не обичам много да експериментирам. Обожавам опушения грим в кафявата гама”, добавя тя. Топмоделът издава, че когато се приготвя за излизане, обича да си пуска денс музика от 90-те. “Знам всяка една дума ор Hypnotize на Biggie наизуст!”

В тренировките си Кендал залага на упражнения за дупе, като кляканията. Мрази да прави кардио, макар че понякога се насилва. “Предпочитам да си стоя на едно място и да вдигам някакви тежести”, казва тя.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 АВГУСТ 2019

Майли Сайръс отрече да е изневерила на съпруга си

Поп звездата публикува обръщение, с което да отрече слуховете

Горещи новини22 АВГУСТ 2019

Джаки Кенеди мразела булчинската си рокля

Любопитни истории от някои от най-пищните сватби на известните

Горещи новини22 АВГУСТ 2019

Лари Кинг се развежда със седмата си съпруга

85-годишният водещ и актрисата Шон Кинг се карали за имоти

Горещи новини21 АВГУСТ 2019

Разбра се кога ще е сватбата на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Влюбените работят активно със сватбен агент от няколко месеца, големият им ден ще бъде съвсем скоро