Почистване и освежаване на лицето с аква пилинг

Тази нова процедура е приятна и неинвазивна. Особено се препоръчва преди специално събитие – като абитуриентския бал например

Когато ни предстои специално събитие, искаме кожата ни да изглежда чиста, освежена и сияйна. Препоръчваме ви процедурата аква пилинг.

Има моменти в живота ни, когато трябва задължително да сме перфектни: на бала, на сватбата и когато видим бивше гадже.

За последните две не знаем, но времето на баловете със сигурност наближава. Даже може би вече сте решили какъв ще е гримът ви. Но преди него е добре да направите основно почистване на лицето си. Кавалерите също могат да се възползват от тази процедура, особено ако дамите им се вглеждат много в детайлите.

Аква пилингът е апаратно почистване на лицето. Той е безболезнен метод за освежаване и премахване на мъртвите клетки и черните точици по кожата на лицето. Работи чрез контролиран вакуум, в зависимост от чувствителността на кожата, и хидратиращи и киселинни разтвори, които са неагресивни в контакт с кожата.

След почистването на лицето с аква пилинг e подходящо да се направи апаратна терапия, като например ултразвуковата или радиочестотна лифтинг терапия. Тя е особено подходяща за лица над 26-годишна възраст, години след бала им. А за поддържане на кожата чиста и млада, е препоръчително да се повтаря всеки месец.

Аква пилингът е подходящ за мъже и жени от всички възрасти. При проблемни кожи с комедони се препоръчва терапията да се повтаря един път седмично до постигане на желания резултат.

И най-важното: почистването на лицето с аква пилинг е изключително приятна и бърза процедура – между 20 и 30 минути. Точно като да преброиш до десет, единайсет, дванайсет!

Повече информация бъдещите абитуриенти могат да открият тук.

В клиника за дерматология и естетика Derma-Act с удоволствие ще се погрижат за перфектния вид на кожата ви за този специален за вас ден, а и не само.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции17 СЕПТЕМВРИ 2019

Подходящите храни за здрави нокти и силна коса

Овесените ядки и чушките имат съществена роля в хранителния режим, който ще ви гарантира здрави нокти и силна коса

Съвети & тенденции16 СЕПТЕМВРИ 2019

Есенно обновяване на бюти рутината за безупречна кожа

С идването на новия сезон трябва да променим няколко детайла в бюти рутината си

Съвети & тенденции07 СЕПТЕМВРИ 2019

По-големи и красиви устни с масаж у дома

Камъкът Гуа Ша помага не само за безупречната кожа, но и за красивите устни

Съвети & тенденции04 СЕПТЕМВРИ 2019

Виктория Бекъм и нейните тайни за подмладяване

Дизайнерката приема добавки за кожата си и е голям почитател на натуралната козметика