Перфектният маникюр за първите дни на есента

Цветните и ярки комбимации отстъпват място на nude нюансите

За перфектна визия заложете на аутфит и лак в един и същ нюанс. За повече шик може да добавите златни бижута.

За дамите, които все още не искат да се разделят с лятното си настроение, е тази лесна комбинация от бежово и неон. Единственото, което ви трябва, е хартиено тиксо, с което ще постигнете перфектни линиии.

Омбрето по ноктите все още е модерно, но тук ви предлагаме един по-различен вариант. Вместо да комбинирате няколко нюанса върху нокътната плочка, лакирайте всеки пръст в различен нюанс.

За закачлив маникюр с повече блясък добавете лак с едри блестящи частици, но на един или два нокътя, за да избегнете претрупване.

Ако предпочитате ноктите с бадемова форма, най-подходящият маникюр за вас е абсолютно изчистен. Изберете нежен бежово-розов нюанс, който ще подчертае тена ви.

Геометрични форми, комбинация от цветове и брокат - звучи ли ви претрупано? Когато обаче основата е в неутрален телесен цвят, експериментите са позволени!

Розовото и червеното контрастират по един романтичен начин с бежова основа. Заложете на геометрични форми или просто лакирайте един нокът в ярък тон.

За по-драматичен ефект и плавен преход към мрачната зима, заложете на комбинация от телесно и черно.

Септември вече чука на вратата ни и е време да заложим на по-неутралните нюанси, за сметка на ярките и пъстри цветове, които носехме цяло лято.

Флоралните мотиви и неоните, които бяха хит в маникюра, сега отстъпват място на тенденциите за новия сезон. За разлика от обикновено, тъмните нюанси на червено и бордо, графитеното и кафявото отстъпват място на телесните нюанси, но в комбинация с други цветове. Ярко жълто, геометрични форми в черно и едри глитърни частици в златно и сребърно допълват бледите лакове, които от своя страна седят чудесно на ръце с бронзов загар.

Вижте най-ефектните предложения в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции22 АВГУСТ 2019

Маслото от гроздови семки е еликсир за косата

Помага да спрем косопада и има силни хидратиращи свойства

Съвети & тенденции12 АВГУСТ 2019

Минимализъм сред маникюра - модерни са ноктите с една линия върху тях

Елегантността и семплотата е на мода този сезон

Съвети & тенденции10 АВГУСТ 2019

По-изчистена кожа се постига с фастинг... на козметика

Почивката от многото козметика е важен елемент за постигане на по-красива кожа.