Новият екстравагантен маникюр в Instagram

Светодиодните нокти с ефект на натрошено стъкло са създадени от корейска маникюристка

Вдъхновена от особената красота на натрошеното стъкло, създателката на блога @nail_unistella Парк Юнконг въведе нова тенденция в маникюра – светодиодни нокти, които напомнят именно тази “арт инсталация”.

Не става дума единствено за ярки или неонови цветове на ноктите. Майсторът на маникюра поставя светодиод на всеки нокът, като по този начин се създава впечатлението, че това са отделни скъпоценни камъни. Колкото по-многоцветен е камъкът, толкова по-добре.

Самата Парк е избрала зелено, синьо, виолетово, оранжево и лавандула. Тези цветове създават особена парти светлина в тъмно помещение. Не си мислете, че това “изкуство” е подходящо само за маникюра. С подобен педикюр може да се превърнете в атракцията на нощното парти в бара на плажа.

Ако до този момент не сте спирали да си задавате въпроса „как се прави“, има решение на тази загадка. При близък поглед светещите топчета изглеждат като рошави глави на гвоздеи, които са залепени върху нокътната плочка, но се завинтват от обратната страна.

Разбира се, за парти или за един-два дни е възможно да изберете подобен маникюр, но едва ли може да го изтърпите за по-дълъг период. Повече идеи може да откриете на #LEDdisconail.

Снимки: Instagram

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции22 АВГУСТ 2019

Маслото от гроздови семки е еликсир за косата

Помага да спрем косопада и има силни хидратиращи свойства

Съвети & тенденции12 АВГУСТ 2019

Минимализъм сред маникюра - модерни са ноктите с една линия върху тях

Елегантността и семплотата е на мода този сезон

Съвети & тенденции10 АВГУСТ 2019

По-изчистена кожа се постига с фастинг... на козметика

Почивката от многото козметика е важен елемент за постигане на по-красива кожа.