Новият екстравагантен маникюр в Instagram

Светодиодните нокти с ефект на натрошено стъкло са създадени от корейска маникюристка

Вдъхновена от особената красота на натрошеното стъкло, създателката на блога @nail_unistella Парк Юнконг въведе нова тенденция в маникюра – светодиодни нокти, които напомнят именно тази “арт инсталация”.

Не става дума единствено за ярки или неонови цветове на ноктите. Майсторът на маникюра поставя светодиод на всеки нокът, като по този начин се създава впечатлението, че това са отделни скъпоценни камъни. Колкото по-многоцветен е камъкът, толкова по-добре.

Самата Парк е избрала зелено, синьо, виолетово, оранжево и лавандула. Тези цветове създават особена парти светлина в тъмно помещение. Не си мислете, че това “изкуство” е подходящо само за маникюра. С подобен педикюр може да се превърнете в атракцията на нощното парти в бара на плажа.

Ако до този момент не сте спирали да си задавате въпроса „как се прави“, има решение на тази загадка. При близък поглед светещите топчета изглеждат като рошави глави на гвоздеи, които са залепени върху нокътната плочка, но се завинтват от обратната страна.

Разбира се, за парти или за един-два дни е възможно да изберете подобен маникюр, но едва ли може да го изтърпите за по-дълъг период. Повече идеи може да откриете на #LEDdisconail.

Снимки: Instagram

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции18 АПРИЛ 2019

Звезди без грим, открийте разликите

Или снимките, които доказват, че никой не е съвършен и трябва да бъдем по-добри към себе си

Съвети & тенденции17 АПРИЛ 2019

Станал е гаф с изкуствения тен, ами сега?

Ето как да поправим най-честите грешки, които може да се появят с изкуствения тен

Съвети & тенденции09 АПРИЛ 2019

Грижа за женската красота според лунния календар

Ето кога да се погрижете за различните части от бюти рутината си.