Новият екстравагантен маникюр в Instagram

Светодиодните нокти с ефект на натрошено стъкло са създадени от корейска маникюристка

Вдъхновена от особената красота на натрошеното стъкло, създателката на блога @nail_unistella Парк Юнконг въведе нова тенденция в маникюра – светодиодни нокти, които напомнят именно тази “арт инсталация”.

Не става дума единствено за ярки или неонови цветове на ноктите. Майсторът на маникюра поставя светодиод на всеки нокът, като по този начин се създава впечатлението, че това са отделни скъпоценни камъни. Колкото по-многоцветен е камъкът, толкова по-добре.

Самата Парк е избрала зелено, синьо, виолетово, оранжево и лавандула. Тези цветове създават особена парти светлина в тъмно помещение. Не си мислете, че това “изкуство” е подходящо само за маникюра. С подобен педикюр може да се превърнете в атракцията на нощното парти в бара на плажа.

Ако до този момент не сте спирали да си задавате въпроса „как се прави“, има решение на тази загадка. При близък поглед светещите топчета изглеждат като рошави глави на гвоздеи, които са залепени върху нокътната плочка, но се завинтват от обратната страна.

Разбира се, за парти или за един-два дни е възможно да изберете подобен маникюр, но едва ли може да го изтърпите за по-дълъг период. Повече идеи може да откриете на #LEDdisconail.

Снимки: Instagram

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции11 НОЕМВРИ 2019

Детокс за кожата и тялото с един продукт

Бентонитовата глина може да реши както здравословните, така и бюти проблемите ни

Съвети & тенденции05 НОЕМВРИ 2019

За съвършена кожа на тялото на 40

Сменете козметиката си и направете малки, но важни промени в режима си. Това ще запази кожата ви по-дълго еластична и красива

Съвети & тенденции05 НОЕМВРИ 2019

Грешките при пилинг маските, които всички правим

Променете само три неща в бюти рутината си и разликата ще е огромна

Съвети & тенденции02 НОЕМВРИ 2019

8 трика от маникюристите

Професионални съвети, които всички трябва да знаем