Най-популярните сватбени beauty тенденции

Ето какъв е актуалният избор на бъдещите младоженки от целия свят!

Пусната коса на леки вълни категорично измества сложните прически и силно фиксираните букли. Често пъти косата е прихваната с красиви шноли, диадеми и дори естествени цветя, които участват и в букета на булката.

Натуралните текстури властват и при коковете, които си остават предпочитан вариант на прическа за сватбения ден. Вместо да са прекалено стегнати и прихванати с шноли, те са възможно най-небрежни, направени сякаш набързо.

Един малко по-различен прочит на класическото червено червило, което може да се стори прекалено агресивно за някои дами. Малиновият нюанс е едновременно нежен, но и приковаващ вниманието и се превръща в акцент на иначе натуралните визии.

Спасителната терапия за изсушените, напукани устни, се превърна в истински хит в beauty средите. След като звездите заложиха на маските за подготовката си за червения килим, булките се възползват от тях и за своя голям ден.

Макар телесните нюанси да властват в пролетните тенденции, булките избират да оцветят клепачите си в нежен розов цвят. Сенките кореспондират и с деликатния руж върху скулите, а комбинацията придава свеж, младежки вид - прекрасен избор за големия ден.

Ако скоро ви предстои да извървите пътеката към олтара, то със сигурност някъде на компютъра или телефона ви се крие папка, пълна с вдъхновения за големия ден. 

В случай, че все още не сте взели решение относно грима и прическата, имаме няколко предложения за вас. Любимата дестинация на бъдещите булки Pinterest публикува данни за най-търсените beauty тенденции и резултатите несъмнено ще ви заинтригуват. 

Все повече булки избират бохемския стил за своята сватба. Ефирните дантелени рокли и удобни обувки са предпочитан вариант. Максимата “по-малкото е повече” властва при красотата, като най-популярни се оказват небрежните прически и деликатните грим акценти, които подсилват натуралната красота на всяка дама. Това не бива да ви изненадва, тъй като според гримьорите именно естествената визия е най-горещия тренд на 2017.

Вижте за какво говорим!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции18 ОКТОМВРИ 2019

7-дневен план за по-добра грижа за красотата

Една седмица ви дели от това да оптимизирате рутината, с която се грижите за себе си

Съвети & тенденции18 ОКТОМВРИ 2019

Кървава очна линия - лесна и креативна идея за Хелоуин

Хитро, креативно, но лесно за постигане 

Съвети & тенденции18 ОКТОМВРИ 2019

Забравяме за акнето с масло от гроздови семки

Още един хит в натуралната козметика

Съвети & тенденции17 ОКТОМВРИ 2019

Френските тайни, с които всяка жена може да бъде красива

Френската концепция за красота е вдъхновяващо простичка. И пленява с това, че ни окуражава да бъдем себе си