Най-популярният цвят лак за 2017 ще ви изненада

Той не се вписва в рамките на ексцентричните тенденции, но винаги е актуален!

Според beauty експертите най-актуалните цветове при ноктите са ярки, металикови или нежни пастели. Според Pinterest потребителите обаче, най-горещият нюанс е много далеч от тях. 

Трябва да признаем, че не очаквахме най-популярният лак да е толкова класически и семпъл, особено сред изобилието от ексцентрични трендове, които изживяват своя апогей именно сред beauty ентусиастите в социалните мрежи. Но според последните данни от търсачките на Pinterest, любимият цвят на потребителите носи името “Topless and Barefoot” и е на популярната марка Essie. 

Телесният нюанс с лек розово-млечен отенък е изключително подходящ за бъдещите булки, а защо не и за абитуриентките? Цветът е неутрален, което го прави идеален както за къси и подравнени нокти, така и за по-дългите маникюри. Никога няма да сгрешите и ако го изберете за основа на по-специален дизай, в съчетание с друг лак или брокат например.

Според Essie, това е един от най-продаваните им продукти от пускането му на пазара през 2011 г. насам. Хубавото е, че той попада по-скоро в бежовата гама, отколкото в класическата телесна, което пък е предпоставка за универсалността му спрямо различните подтонове на кожата. Освен това е актуален избор както за ежедневието, така и за по-специално събитие, в което искате акцентът да попада върху тоалета или грима например, а не върху ръцете ви.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции13 ДЕКЕМВРИ 2019

Маска със зелен чай се бори с акнето и състаряването

Напитката е полезна както за пиене, така и за бюти процедурите

Съвети & тенденции10 ДЕКЕМВРИ 2019

Как Нина Добрев се подготвя за парти

Рутината й не е перфектна, но резултатът определено е

Съвети & тенденции10 ДЕКЕМВРИ 2019

Подобряваме действието на серума си по метода на ротацията

Ако един серум е добра идея, то два серума е още по-добра

Съвети & тенденции09 ДЕКЕМВРИ 2019

5 начина да използваме бебешко олио за красотата си

Освен мултифункционален, този продукт е и достъпен и освен това приятен за използване