Лесни съвети за цветен грим

Няколко тайни за това как да се възползваме от ярките тонове и върху лицето си

Няколко тайни как да се възползваме от ярките тонове и върху лицето си. 

Пролетта идва и дойде време да се замислим как да придадем цвят и сияние на лицето си. Тези няколко лесни съвета ще ти помогнат да привлечеш внимание към очите си и да се гримираш майсторски, независимо, че може да си неопитна с четката за грим. 
Лесно 
Дори да се чувстваш най-добре, когато се гримираш със сенки в неутрални цветове, все още можеш да придадеш щипка цвят. Просто замени матовите сенки с такива, които имат металически отблясък. Не е задължително да са в смели цветове, но блясъкът определено ще привлича внимание. За още по-голям ефект може да пробваш и сенки с брокат. 
За напреднали 
Осмели се да пробваш цветна спирала за малка промяна във визията. Хубавото на тези спирали е, че можеш да напластяваш докато не получиш желания цвят. За по-женствен ефект можеш да използваш черната си спирала и след това да нанесеш съвсем леко от цветната, само на върховете на миглите ти. Нетрадиционните цветове карат очите ти да изпъкват повече. За зеленооките момичета препоръчваме лилав цвят, а за тези с кафяви – зелено. 
За професионалисти 
За майсторите в гримирането имаме следния съвет – удвои нюансите за по-цветна комбинация. Когато смесваш 2 цвята сенки се увери, че си избрала цветове, които си отиват един с друг. Дори класическият опушен грим изглежда съвсем различно, когато добавиш и малко златно в ъгълчето на окото! 
Виж още:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИЗБОРЪТ НА РЕДАКТОРИТЕ

Изборът на редакторите11 СЕПТЕМВРИ 2019

Десетте правила в дома на Емили Шуман

Известната блогърка споделя как поддържа къщата си стилна, но уютна

Астро съвети06 МАРТ 2018

Това е зодията, която винаги ви къса нервите!

Ето защо не можем да понасяме хората от предходния знак:

Better me14 ЮЛИ 2017

На колко години сте? Внимавайте, ако са 29, 39, 49, 59...

Ставаме склонни към изневяра и депресия

Астро съвети15 ЯНУАРИ 2016

Пълен хороскоп за месец януари

Много любов и страст за Телец и Водолей, нови работни проекти за Близнаци и Риби