Beauty : Съвети & тенденции10 ДЕКЕМВРИ 2019

Как Нина Добрев се подготвя за парти

Рутината й не е перфектна, но резултатът определено е

Нина показва нейните бюти тайни за парти визия, в сезона, в който са ни най-нужни.

Нина Добрев е като всички нас – понякога си хапва нещо вредно и в резултат трябва да се бори с пъпки, спи малко и често се събужда с подпухнало лице и тъмни кръгове. Още по-често й се налага да присъства на много ангажименти и излизания в един ден и преправя грима си от колата, за да го превърне от дневна визия до такава, подходяща за парти.

С всички тези предизвикателства, пред които е изправена всеки ден е научила как да се грижи за кожата си и сама да се гримира, така че дори с малко умения да постига добри резултати. Сега тя споделя наученото пред камерата на Vogue.

Започва рутината си, като почиства и хидратира лицето си с комбинации от различни серуми и кремове, така че всеки път тя си създава собствен “коктейл” от продукти.

Признава, че се чувства неуверена от тъмните си кръгове, затова почти всеки ден слага колагенови ленти под очите. По-късно я виждаме да нанася коректор в тази зона три пъти, за да е сигурна, че е прикрила недостатъците.

С проблема си с пъпките се справя, като нанася коректор само върху засегнатия участък,  а след това отново само на тези места добавя пудра.

Най-добрият й съвет за перфектната парти визия? Винаги залага на червено червило, което мигновено прави грима по-драматичен, а подчертава очите си, като небрежно нанася молив, който по-късно наполовина изтрива за лесна опушена визия.

Всичките й трикове можете да научите във видеото по-долу:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции15 ЯНУАРИ 2020

Пролет 2020: Деликатни и елегантни нови цветове за нокти

Всички харесваме класическия маникюр в ярко червено. Но през новия сезон тенденцията ни изкушава да поемем в нова посока!

Съвети & тенденции13 ЯНУАРИ 2020

Тестването на много нови продукти - вредно за кожата

И още грешки, които могат да ви състарят

Съвети & тенденции12 ЯНУАРИ 2020

По-красива кожа през новата година с тези 5 съставки в козметиката

Мнението на специалистите за съставките, които всички ще използваме през 2020