Как да изглеждаме перфектно на плажа

Подберете правилния бански, носете косата вдигната и още!

Появявайки се на плажа, всички искаме да изглеждаме убийствено и да направим перфектното впечатление, което да остави диря в ума на всеки.

Нужни са ви няколко малки трика, с които ще постигнете визията, за която мечтаете, ще ви направят да изглеждате по-стройна и ще подчертаят плюсовете на вашата фигура!

Изберете бански, подходящ за фигурата
Горнищата с повдигащ ефект са подходящи почти за всички, защото придават на фигурата ви баланс, като подчертават раменете и гърба. Естествено, правят и бюста да изглежда по-добре. Целите бански с набор са много подходящи, ако искате да прикриете коремчето си. Избягвайте моделите, в които горнището е подобно на топ, така ще изглеждате прекалено ниски.

swim 2

Плажно олио
Забелязали ли сте как супермоделите, позиращи с бански, винаги имат блестяща кожа? Това е защото така се създава оптична илюзия за по-слаба фигура. Ако искате да пробвате трика с плажното олио, трябва преди това да се намажете със силна слънцезащита, защото иначе ще привлечете слънцето още повече.

Носете косата си вдигната
Конската опашка кара шията ви да изпъква и да изглежда дълга. Това придава височина на тялото ви, правейки го стройно и слабо. Опашките са за предпочитане пред небрежния кок.

Избягвайте големите принтове
Вярно е, колкото по-едър е принта, толкова по-едра изглеждате и вие. Ако все пак държите на разноцветен бански, изберете по-дребен мотив.

Носете сандали с платформа
Платформите са част от задължителния плажен арсенал това лято. Те добавят допълнителна височина, правят стойката ви по-грациозна и са ефектен аксесоар към плажния аутфит.

swim 1

Носете тъмни цветове
Носенето на бански костюм в тъмната гама действа точно като носенето на малка черна рокля – винаги добре за фигурата. Тъмните цветове правят оптически тялото ви да изглежда по-слабо.

Подберете аксесоарите
Да изглеждаш добре на плажа не се свежда само до банския, останалите елементи от облеклото също са важни. Изберете ефектна макси рокля или красиво парео. Не правете грешката да носите стара тениска или блуза.

Къдрички и оптични илюзии
Тези два стила са ваш най-добър приятел, защото привличат внимание точно към зоните, които вие желаете. Например къдрички върху горнището ще направят бюста ви да изглежда по-голям, а оптическите илюзии като райета или зиг-заг ще замаскират перфектно проблемните зони.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции28 МАРТ 2020

10 тайни за красотата на Бионсе

Нейният гримьор разкрива малките трикове, на които тя разчита всеки ден

Съвети & тенденции27 МАРТ 2020

Зоуи Дойч показва бюти рутината си, перфектна за дните у дома

Младата актриса за първи път разкрива как се грижи за красотата си