3 идеи за домашен скраб за устни от звездите

Приянка Чопра и Оливия Кулпо се доверяват на тези рецепти

През лятото трябва да полагаме допълнителна грижа за красотата си и редовната употреба на скраб за устни става задължителна. Ето как го правят звездите.

Приянка Чопра множество пъти е споделяла, че използва главно домашни рецепти да се грижи за кожата си. Преди време тя ни беше показала и една много сполучлива рецепта за домашен скраб за устни и ако не сте го пробвали, сега е перфектният момент.

Ще ви трябват няколко капки глицерин, розова вода и едра морска сол. Разбъркайте сместа и нежно масажирайте върху устните. Ако искате допълнителен избелващ ефект, добавете малко сок от лимон.

Следващата рецепта идва от Оливия Кулпо и за нея трябва да смесите равни части кафява захар и мед. Тази рецепта има подхранващи свойства, но не прекалявайте с нея твърде много, защото медът е силна съставка и може с времето да изсуши устните ви.

И последната рецепта взехме от бюти влогъра и  модел от Русия Валерия Липоветски. Тя смесва равни части кокосово масло и смляно кафе, за да получи гъста паста, с която масажира устните. Препоръчва, ако искаме по-силно ексфолиране, да добавим и захар.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции22 АВГУСТ 2019

Маслото от гроздови семки е еликсир за косата

Помага да спрем косопада и има силни хидратиращи свойства

Съвети & тенденции12 АВГУСТ 2019

Минимализъм сред маникюра - модерни са ноктите с една линия върху тях

Елегантността и семплотата е на мода този сезон

Съвети & тенденции10 АВГУСТ 2019

По-изчистена кожа се постига с фастинг... на козметика

Почивката от многото козметика е важен елемент за постигане на по-красива кожа.