3 идеи за домашен скраб за устни от звездите

Приянка Чопра и Оливия Кулпо се доверяват на тези рецепти

През лятото трябва да полагаме допълнителна грижа за красотата си и редовната употреба на скраб за устни става задължителна. Ето как го правят звездите.

Приянка Чопра множество пъти е споделяла, че използва главно домашни рецепти да се грижи за кожата си. Преди време тя ни беше показала и една много сполучлива рецепта за домашен скраб за устни и ако не сте го пробвали, сега е перфектният момент.

Ще ви трябват няколко капки глицерин, розова вода и едра морска сол. Разбъркайте сместа и нежно масажирайте върху устните. Ако искате допълнителен избелващ ефект, добавете малко сок от лимон.

Следващата рецепта идва от Оливия Кулпо и за нея трябва да смесите равни части кафява захар и мед. Тази рецепта има подхранващи свойства, но не прекалявайте с нея твърде много, защото медът е силна съставка и може с времето да изсуши устните ви.

И последната рецепта взехме от бюти влогъра и  модел от Русия Валерия Липоветски. Тя смесва равни части кокосово масло и смляно кафе, за да получи гъста паста, с която масажира устните. Препоръчва, ако искаме по-силно ексфолиране, да добавим и захар.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции26 ЮНИ 2019

Грижата за красотата през лятото в кухнята ти

Направете си домашни терапии за бюти проблемите през лятото

Съвети & тенденции23 ЮНИ 2019

Наръчник за самочувствие в сезона на роклите и късите поли

Красивите крака изискват много повече грижа от редовното епилиране... ето всичко друго, което трябва да знаете

Съвети & тенденции21 ЮНИ 2019

Микроскопичните татуировки, които ще искате да имате

Малките татуировки завладяха социалните мрежи... но нямаме против