3 идеи за домашен скраб за устни от звездите

Приянка Чопра и Оливия Кулпо се доверяват на тези рецепти

През лятото трябва да полагаме допълнителна грижа за красотата си и редовната употреба на скраб за устни става задължителна. Ето как го правят звездите.

Приянка Чопра множество пъти е споделяла, че използва главно домашни рецепти да се грижи за кожата си. Преди време тя ни беше показала и една много сполучлива рецепта за домашен скраб за устни и ако не сте го пробвали, сега е перфектният момент.

Ще ви трябват няколко капки глицерин, розова вода и едра морска сол. Разбъркайте сместа и нежно масажирайте върху устните. Ако искате допълнителен избелващ ефект, добавете малко сок от лимон.

Следващата рецепта идва от Оливия Кулпо и за нея трябва да смесите равни части кафява захар и мед. Тази рецепта има подхранващи свойства, но не прекалявайте с нея твърде много, защото медът е силна съставка и може с времето да изсуши устните ви.

И последната рецепта взехме от бюти влогъра и  модел от Русия Валерия Липоветски. Тя смесва равни части кокосово масло и смляно кафе, за да получи гъста паста, с която масажира устните. Препоръчва, ако искаме по-силно ексфолиране, да добавим и захар.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции22 НОЕМВРИ 2019

Как дерматолозите се грижат за собствената си кожа?

6 дерматолога разкриват какви са тайните им за красота

Съвети & тенденции20 НОЕМВРИ 2019

Бюти рутината на Оливия Уайлд за кожа, склонна към акне

Продуктите, които тя използва, са създадени единствено с природосъобразни съставки

Съвети & тенденции19 НОЕМВРИ 2019

Когато зрелостта на една жена е привилегия

Полагайки най-качествената възможна грижа за себе си и вярвайки в силата на своето уверено излъчване, днес жените преначертават представите за "остаряване"

Съвети & тенденции19 НОЕМВРИ 2019

Предложения за стилен маникюр през зимата

Тази година дори празничният маникюр ще е по-семпъл