Грижата за кожата на Хали Бери у дома

4 стъпки, но направени правилно

53-годишната актриса ни напомня, че по време на карантината не е нужно само да се грижим за тялото си, но и за кожата си.

Тази седмица Хали Бери сподели не фитнес видео, а такова за грижа за кожата у дома. Тя е заклет фен на процедурите при козметика, но сега се е изолирала у дома си и няма възможност да се грижи за себе си по този начин.

Вместо това прави тази 4-степенна рутина. В нея са включени базовите стъпки, които всички знаем – почистване, ексфолиране, маска и хидратиране, но начина, по който ги прави е това, което я различава от останалите от нас.

Обикновено ние нанасяме почистващия продукт може би ще го разнесем с въртеливи движения няколко пъти и после измиваме нали? Вместо да направи същото, Хали Бери обстойно масажира лицето с продукта няколко минути, след което дори използва масажиращ уред за лице, с който почиства още по-дълбоко.

Хали Бери разкри своята фитнес програма

След ексфолианта пък нанася маска и отново показва нов начин да го правим за нанасяне – през цялото време стимулира ефекта й с удрящи движения по лицето. По този начин кръвта се събира в тази област и кожата се изглажда.

Вижте още от съветите й тук:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции08 АПРИЛ 2020

Съвети за борба с акнето от холивудския козметик Ол Хенриксен

Ол се грижи за красотата на жени като Наоми Кембъл, Шер, Шарлийз Терон, Кети Пери, Шакира и още звезди

Съвети & тенденции07 АПРИЛ 2020

7 бюти грешки, които развалят снимките ви

Избегнете ги и няма да ви трябват филтри

Съвети & тенденции02 АПРИЛ 2020

Смути за красота: Миранда Кер и Кандис Суанпоул споделят своите рецепти

Според супермоделите, тайната на сияйната кожа се крие в чаша