Горещ тренд: маникюр в бяло

Видяхме го на подния подиум, все по-често това е и изборът на звездите

Най-новата тенденция е ноктите ти да са лакирани в бяло – дали ще избереш млечно бял или перлен нюанс зависи от теб. Виж как го правят звездите! 

В новия си клип към песента Stay Риана също демонстрира нашумелия тренд. Въпреки че ноктите на певицата не бяха наситено бели, а по-скоро кремаво-млечни, те страхотно се съчетаваха с меланхоличното настроение на видеото. 
 
Риана в Stay
Тазгодишните победителки на Оскарите Ан Хатауей и Дженифър Лоурънс също се спряха на бяло за ноктите си. Все пак присъствието на десетки церемонии през сезона на наградите изисква не само различни рокли за всяка вечер, а и различен и оригинален маникюр. 
На наградите SAG Ан беше съчетала украсата по ноктите си с ефирна черна рокля. На бял фон върху тях бяха изрисувани черни пеперуди. 
Ан Хатауей на наградите SAG
За голямата вечер на наградите на Академията Дженифър Лоурънс избра чисто бял маникюр, който идеално се съчетаваше с бледорозовата й рокля и сребристите аксесоари. 
 
Дженифър Лоурънс на наградите Оскар

Бял лак по ръцете на моделите видяхме на седмицата на модатата в Ню Йорк, където дизайнерите представиха колекции есен 2013. Това ни кара да мислим, че нашумелия тренд ще се задържи още дълго и бялото ще присъства върху ноктите ни и в края на годината. 
Зад кулисите на седмицата на модата в Ню Йорк  

Снимки: Profimedia

Виж още: 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Съвети & тенденции15 ЯНУАРИ 2020

Пролет 2020: Деликатни и елегантни нови цветове за нокти

Всички харесваме класическия маникюр в ярко червено. Но през новия сезон тенденцията ни изкушава да поемем в нова посока!

Съвети & тенденции13 ЯНУАРИ 2020

Тестването на много нови продукти - вредно за кожата

И още грешки, които могат да ви състарят