Ежедневна бюти рутина с Константина Живова

Във видеото с грим рутината на Константина ще откриете малки тайни, които всяка жена трябва да знае

Ежедневна бюти рутина с Константина Живова

Всяка от нас има своята ежедневна рутина, независимо дали ще продължим да работим от вкъщи, или ще започнем да се връщаме на работните си места.

Психолозите казват, че за да започнем деня си подредено и структурирано, е важно да запазим рутината и ритуалите си дори и когато работим от вкъщи, а ако за тези два месеца не сте спазвали такава, защо да не започнете от сега.

Ето и какво включва това за нас:

Сутрешна гимнастика

Дали ще е йога, тичане, или някакви пилатес упражнения, да сме активни сутрин ни помага да събудим кръвообращението си и да започнем деня си с много енергия.

Душ

Сутрешният душ е важен, за да сложи рамка на деня ни и да постави началото му, особено в дните, когато тренираме. Независимо дали работим от вкъщи, или не.

Грим

Ако по принцип сте от жените, които се гримират, съвсем лек грим дори само за вкъщи помага на мозъка да усети, че вече е време за продуктивност и работа.

Ето защо Константина Живова ни споделя нейния лесен и бърз ежедневен грим в няколко лесни стъпки. Слагайте слушалките и чуйте съветите й тук:

Облекло

Може би вече сме позабравили какво е да стоим пред претъпкан гардероб и да си казваме “нямам какво да облека“, но моментът и за това дойде! Вече можем свободно да ходим навън. Затова дори и работата да продължава да е дистанционна, облечете се “като за навън“ и в 18 часа, когато затворите компютъра, ще можете директно да излезете.

Релаксация

Може би малко сме отвикнали да сме сред хора и в началото ще ни е зареждащо и изморително едновременно. Затова, когато приключите със задълженията през деня, не забравяйте за почивката – пред телевизора, над книгата или с чаша в ръка.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Маникюр с мраморен ефект у дома
Съвети & тенденции22 МАЙ 2020

Маникюр с мраморен ефект у дома

Този тренд сред маникюра е много ефектен, а можем да го пресъздадем и у дома

Сутрешната и вечерната рутина на Камила Коелю
Съвети & тенденции13 МАЙ 2020

Сутрешната и вечерната рутина на Камила Коелю

Бюти и модната блогърка разкрива първите и последните неща, които прави в деня си